Snart så är det dags

att göra sig i ordning för att gå på party.. hujedamej..
Markus är redan fördig han..hehe.. han är verkligen ute i tid.. Men jag måste raka benen och fixa håret och lägga lite klet på ögonen.. Men det ska bli kul iaf.. det var ett tag sedan jag var på partaj..



Trettioförsta oktober



Halloj..

Vad det är grått och trist idag. Markus var ute med Tyson för en stund sedan och han sa att det är jättekallt ute nu.. Brrr,,, bara det inte kommer snö.. Markus, Alex, Johan Knutsson , Andy och Jimmie Thim ska ju åka till Gbg och Inflames i morgon.

När jag och Markus var och handlade förut så hittade vi en liten vovve som sprang omkring mitt i gatan, vi tog med oss den och lämnade in den hos polisen. Och ägaren var och hämtade den senare.. Det var en så snäll och söt liten westie-tjej..

Men nu så ska jag gå och kolla till maten.. det blir potatis och fiskbullar i äggsås...mums..

Och snart så är det dags för halloweenparty hos Madde och Henrik, det ska bli kul..






Stormigt värre

Det var värst vilket ruskväder det blev framåt natten. Det blåser och regnar. I östergötland och småland och skåne snöar det visst. Bara det inte kommer hit! Fast med vår vanliga tur så gör det väl det. Får hoppas bara att både Ewelina, pojkarna och Markus hinner komma hem innan dess.. Fast jag håller tummarna på att det inte börjar snöa. Tror inte att jag kan gå och lägga mig innan alla har kommit fram ordentligt så det blir en lång natt.. Eller lång och lång.. Markus är väl den som kommer senast och han borde vara här innan två om inget oförutsett inträffar.. förresten så sa Lina att det snöade, eller hade snöat i Karlstad..

Men jag får väl lägga mig och lyssna på boken, men jag tycker att den är lite lång tråkig. Jag lyssnar på Historikern, av Elisabeth Kostova, jag fick boken i julklapp av Markus första julen vi var tillsammans, men jag orkade inte läsa den för den var så sef. Men Pelle, mamma och Lillemor tyckte att den var bra så jag får försöka ta mig igenom den.. Den handlar om vampyrer, Dracula och sånt..




And be careful out there!

Halloween




Tjabba

Det är helt galet vad tiden går fort. Hinner inte med något tycker jag. Fast jag ahr nog gjort rätt så mycket idag ändå. Jag har städat, tvättat, bakat. Lagat mat, diskat och varit och handlat lite.. Hmm.. det var nog allt.

Nu sitter Lina på bussen hem iaf, gott det.. Hon har haft det bra hos Nuppu vad jag förstår. Det är bra.

Angelina har Halloween fest för sina vänner idag.. Hoppas att de har det roligt. Var där och lämnade muffins som jag bakade åt den förut och de var så fina så..

Men nu så ska jag fortsätta i galenskaperna!

Hasta la vista!

Trettionde oktober



God morgon världen!

Idag var det inte någon större värme ute, men det var så fint och vitt och soligt när jag tog morgon promenaden med Tyson.
Sedan när vi kom in åt vi frukost och efter det så satt jag igång att pynta till Halloween. Jag tänker itne göra så mycket som jag brukar. Orkar inte och har inte tid känner jag.. Men det blir nog bra ändå..

Måste åka och handla oxå, för det är nästan helt tomt i kylen.. Mat finns men inte juice och mjölk och sånt.. Måste köpa spegetti och ostsås och lite annat till festen på lördag.. Undrar hur många vi blir och hur mycket mat jag måste laga?  Nåja, det fixar sig..

Nen nu ska jag gå till tvättstugan och kolla om jag har  tvätt-tid idag..

Hejsvej så länge!

Hej igen

Misstog mig lite på tiden förut, det var ju inte dags för Oskyldigt dömd, utan det var ju Bonde söker fru.. Inte så kul, men Oskyldigt dömd var bra.

Nu börjar det bli dags att krypa ner i sängen och sova, men först så ska jag titta färdigt på Law and order, det är jättebra.

Just nu så är det reklam så då passar jag på att skriva.

Men nu så börjar det snart så jag säger godnatt och sov så gott!


And be careful out there!

Halloj

Vad denna dagen har gått snabbt. Men jag har iaf gjort färdigt min klänning och sytt in Malins. Hon får väl komma och prova den och se om den passar nu. Och så måste jag gå bort till Madde och kolla om kjolen passar nu.

Dyllan följde med mig hem förut, han är så rolig..hehe... Men jag blir så trött, jag är alldeles för gammal för småbarn. Men han är väldigt söt just i dag för Angelina har målat en krigsmålning på honom.. :o)

Jag har även bokat biljett till Ewelina så att hon kommer hem i morgon. Hon kommer till Karlstad kl 21.10 och där så plockar troligtvis Peter och Fredrik upp henne.. Snällt av dem så att jag slipper åka.

Men nu så ska jag kasta ett öga på Oskyldigt dömd..

Hasta la vista!



Tjugonionde oktober



God morgon..

Fast om den är så god vet jag inte.. jag vaknade kl sex och kan inte somna om.. Typiskt.
Och regnar som attan gör det oxå, det är ju inte så skoj det heller..
Hungrig är jag oxå så jag ska nog gå ut i köket och käka lite frukost och sedan ta en promenad med Tyson. Kanske går vi en långpromenad det skulle han verkligen gilla.

Jaja, men nu ska jag koka kaffe..

Hasta luego!

Helloo!

Jaha,, då har ännu en dag gått. Och inte har det blivit så mycket gjort. Jag har sytt lite på Maddes kjol, men jag tycker att den verkar vara alldeles för stor.. men jag vet inte.. får gå och mäta på hemme i morgon igen. Och min klänning är väl i stort sett klar. Har pärlat massor i kväll.. Ska bara sy lite och så ska den strykas.
I morgon får jag väl gå till Malin och nåla in hennes och sy den.

Lillebror har varit här i några timmar idag oxå.. Han är så go den lilla raringen.

På teven har jag tittat lite oxå, missade dock andra avsnittet av Glamour för att Malin kom för att hämta Dyllan. Tittade på Ugly Betty och Hemmafruarna. Sedan så kastade jag ett öga på Law and order..

Var även och tittade på Madde och Henriks nya lägenhet, den var jättefin..

Men nu så ska jag gå och lägga mig, och jag hoppas att det inte ringer någon tant och väcker mig kl 7..

God natt och sov så gott!



And be careful out there!

Bonnie Raitt, Have a heart


Anna Bergendahl


Johan Palm


Tjugoåttonde oktober



Hejsan!

Idag är det en fin dag. Jag har varit till psykopaten och det gick som vanligt. Nu håller jag på att tvätta, det är mindre kul. Fast det var inte så mycket tvätt som tur är.

Måste dammsuga, för Tyson har tagit med sig vartenda löv in som finns ute.

Ska sy på klänningarna oxå, Malin vill att jag ska sy in hennes klänning lite oxå. Får se om det går och om jag kan..

Idag så börjar Madde och Henrik att flytta det blir nog roligt för dem..

Men nu så ska jag sätta fart..

Hasta la vista!

Inte klokt

..vad man kan vara  trött!
Jag somnar snart så då är det väl lika så gott att gå och lägga sig.
I morgon så är det psykopat tid kl 9. Kul.. vill verkligen inte gå.. har ingen lust, men det är väl bara att masa sig dit.

Så nu säger jag god natt och sov så gott!



And be careful out there!

Hemma igen

Då var vi hemma igen. Det är väldigt skönt. Fast vi har haft det trevligt och roligt.
I fredags så stannade vi till vid Bloms, och J o J köpte sig varsin jacka och så köpte vi nått att tugga på på vägen.
Vi mötte Markus vid Statoil i Tösse sedan så fortsatte vi till Slottsbron. Där lastade vi ur bilen och sedan så åkte vi in till Grums och handlade. Väl hemma igen så beställde vi Pizza från Mickis för de har hemkörning..hehe.. och pizzorna är jättegoda. Tittade på Idol och jag tycker att det var synd att Loulou åkte ut...

I lördags så åkte vi in till Karlstad vi 10 tiden och gick omkring i stan och till Mitticity ett köpcentra mitt i stan. Det var trevligt.. Sedan så åkte vi och käkade på McDonalds och sen så bar det i väg till Löfbergslila arena för att titta på ishockey. Färjestad mot Rögle. Men det gick inte så bra, färjestad förlorade med 2-3. Fast det var roligt ändå.
När matchen var slut så åkte vi till Bergvik för att leta efter en film som Lina ville ge till Nuppu i present men den fanns inte. Där emellan så har det varit lite bråk och tjafs och det har varit på gång att jag skulle lämna dem där och åka hem, men det lugnade ner sig till slut..

Tillbaka i slottsbron så lagade vi tacos och tittade på Dansbandskampen och var lyckliga när Scotts gick vidare ytterligare en gång..

I söndags så åkte vi till Jimmy och Lillian och var där hela dagen. Jag och Lina följde med Lillian till en lampaffär i Karlstad och där köpte jag en ny taklampa, den kostade bara 100kr.. Men jag tycker att den var fin..
När vi åkte hem från dem så hade någon kört på en stackars älg som fick ligga där och pinas, polisen fick tydligen inte skjuta den utan det var det en jägare som var tvungen att göra det. Så den fick ligga där i en timme eller så och plågas. Det var hemskt...

Och idag så körde vi Lina till bussen, hon åkte ju till Nuppu i stockholm, kl 1055 gick bussen. Sedan så for vi hem och var hemma omkring ett och det var underbart..

Nu ska jag ta en sväng med min bobbo...

Hasta la vista!

     

     

     

     

     

     

   

Nu så..

är det snart dags för oss att åka i väg. Ska bara fixa lite käk och packa in i bilen sedan så åker vi..

Och då kommer jag inte att kunna skriv på hela helgen, inte förrän på måndag eftermiddag..
så jag hoppas att ni inte kommer att sakna mig något alldelses förskräckligt.. hehe

Ha nu en trevlig helg, för det ska vi ha!


Tjugofjärde oktober



God morgon!
här är vi vakna tidig vill jag lova. Fick gå upp 6 för att tvätta sånt som jag missade igår.
Så nu har jag packat och duschat och grejat en hel del. Och det är ju bra..
Nu ska jag snart väcka tjejerna och gå ut med Vovven. Sedan är det dags för tvättstugan för att kolla om allt har torkat.

Hörs om en stund!

Guten nacht

Då var det åter dags att gå och lägga sig.. Det är inte klokt vad tiden går.. Nu har jag tittat på två avsnitt av Heroes och det är så bra... Undrar när säsong 3 börjar? Antagligen blir det väl till nästa höst eller så.. Fast jag hoppas att det blir tidigare..
Kanske skulle tanka hem och titta på datorn?
Nej, det är inte lika trevligt som att se avsnitten på tv..

I morgon så bär det av till värmland.. ska bli så trevligt.. Tyson ska vara hemma med Alex, det ska oxå bli skönt att inte behöva gå ut med honom hela tiden, det är i stort sett bara jag som går ut med honom.. Så nu blir det semester för mig.. Ellinore har lovat att hon ska hjälpa till med honom..

Men nu så ska jag sova.


Natti natt!



And be careful out there!

Dagens händelser

Har inte varit så många. Jag har städat lite, sytt lite på Maddes kjol, men nu så kan jag inte göra mer för hon kommer inte hit så att jag kan mäta så att det blir rätt längd på den. Eller bredd heter det kanske.. pratade med henne för en stund sedan och då sa hon att hon skulle komma snart.. Vi får se om hon syker upp...

Sedan så har jag varit på utvecklingssamtal för J o J, det gick väl bra..

Tittat på Glamour har jag gjort, och jag är så arg på Stephanie hon är så ELAk... tycker så synd om Donna...

Sedan så ahr det väl inte hänt så mycket mer .
Glömde bort att tala om att Dyllan och Angelina är här, Malin är och handlar så då är jag barnvakt.. Hur jag nu kunde glömma bort Dyllan.. han är ju inte den lugnaste av barn... hehe.. men han är så fin..

Och Angelina fasters lilla prinsessa.. hon är så snäll och söt..

Men nu så får jag väl kolla till alla änglar...

Hejsan svejsan





Tjugotredje oktober




God morgon alla glada människor!
Idag var det riktigt kallt ute, men det ser iaf ut som om det skulle bli bra väder. Himlen är blå och solen lyser.
Men det har varit frost för löven på marken var alldeles stelfrusna.. Huvva det är inte skoj att veta att vintern närmar sig..
Och det blir bara mörkare och mörkare. Tror alltid att jag ställt klockan fel när den ringer på morgonen för det är så mörkt ute.
Men jag kanske skulle ta tillfället i akt och påminna alla om att natten mellan lördag och söndag så ställer vi om klockan. Då ska det väl blir ljusare på morgonen har jag för mig.. Fast vad spelar det för roll? Det är ju mörkt dygnet runt snart ändå..
Idag så ska jag tvätta. Jätteskoj.. Men jag tror inte att jag har så mycket tvätt, men det är så det räcker iaf.. Måste packa det vi ska ha med oss och städa lite.. Det ska bli så kul att gå på hockey, det var en evighet sedan jag sist var på en match. Var typ bara 13 eller 14 år.. Och det var ju länge sedan man var så ung.. hmm...

Nåja.. man är inte äldre än man gör sig..

Men nu så är det dags för mig att ta itu med dagens sysslor.. kom precis på att jag inte har varken tvättmedel eller sköljmedel så jag måste till ÖB och köpa det., Men de öppnar inte förrän kl 10.. Men dammsugare har jag så det blir väl det jag får göra och plocka ihop och sortera tvätt kan jag göra och för att inte tala om disken, den kan jag plocka in i maskin. Och få upp Lina ur sängen och ge henne frukost.. Se, det finns en hel del att göra..

Hasta la vista Amigos!


Godnatt

säger jag nu.. klockan är mycket..way over my bedtime!

Ska titta på Law and order och sedan sova..

Godnatt ochsov så gott.. Nu hoppas jag att jag kan få för mig att göra det som behövs göras i morgon och att jag inte fastnar vid datorn...


And be careful out there!

Kvällskvisten

Då har jag varit på styrelsemöte och det gick bra.. Rätt så trevligt var det iaf..

Har varit till Pellepluppen med en blomma oxå, han ville inte ha något kalas.

Missat alla mina tv program har jag gjort.. attans oxå...

Bloggdesignandet är svårt oxå.. har inte lyckats med att byta färg på datum och tid...

Men nu så ska jag sätta mig i soffan och titta lite på tv.

Bye bye!

Svårt

Det är svårt att greja med bloggen... Alltså att göra om den så att den blir personlig. Har skapat en ny lekblogg där jag grejar och donar bland koder.. Börjar fatta lite. Men nu är det så att jag bara ägnar mig åt det istället för att göra det som jag borde göra.. och det är inte så bra.. Men det är bra mycket roligare.. hehe...

Men nu så jag kissa vovven..

Hasta luego!

Tjogoandra oktober




Vad är det för dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Pelles födelsedag Hurra, Hurra HURRA!!

Idag så fyller världens bästa lillebror år! Han blir hela 36år idag. Grattis på Födelsedagen!

zwani.com myspace graphic comments


Annars så händer det inte så mycket, har städat där uppe lite och plockat in tvätten från tvättkorgarna för det är ju dags att tvätta snart igen. Måste dammsuga och greja lite med klänningen. Och kolla vad vi ska ha med oss och packa det.. Tiden går ju så fort att jag inte riktigt hänger med. Det vore även bra om Lina kunde sluta lite tidigare på fredag så vi kunde komma iväg tidigare på dagen. Skulle vilja titta in på Bloms och se om de har nått roligt där..

Nu ska jag sätta igång!

Hasta la vista!

Stilla natt

är det nu.. eller snart iaf..

har inte gjort någort speciellt ikväll tittat på tv bara..

Men nu så är det dags för mig att säga god natt till alla och sova..

Natti natt och sov så gott!


And be careful out there!

Blåbärs muffins, potatis muffins och köttfärssås

Idag så gjorde jag blåbärsmuffins och bjöd in Ellinore och Malin. Och så Lillebror förståss. Han gillade muffinsen iaf. Och de var rätt så goda. Vi pratade lite och lyssnade lite på Idol-deltagare och vi har lite olika uppfattnigar om vilka som är bra och dåliga.



Har även gjort potatismuffins och de var oxå jättegoda, Lillebror gillade dem oxå.


Nu håller jag på med middagen, det blir spagetti och köttfärssås..


Tjugoförsta oktober




Ännu en dyster dag. Det vara regnar och regnar. Blir så trött på det.. Men det är inte så mycket att göra åt det tyvärr..
Nu ska jag snart köra Lina till skolan och sedan så ska jag åka och handla lite..

Hasta la vista!

Vilken dyster dag

zwani.com myspace         <br>Fy för den lede vilket trist väder det har varit idag. Grått och regnigt. Det har varit så mörkt som om det har varit sent på kvällen.<br>Idag så har jag tvättat och varit hem till mor och far och dammsugit och torkat golvet tills de kommer hem i morgon.<br>Annars så har jag gjort en hel del på klänningen idag, Lina tycker att det ser bra ut, men jag vet inte.. Vi får väl de när det blir klart. Har trätt upp pärlor på tråd och det var väldigt pillrigt. Men just den biten blir bra.<br><br>Men nu så är det dags att krypa ner bland sänglopporna och sova. Klockan börjar bli mycket och jag är lite trött.<br><br>Godnatt och sov så gott!<br><br><br><a href=


Fy för den lede vilket trist väder det har varit idag. Grått och regnigt hela dagen, och så mörk som om det har varit sent på kvällen. Inte alls kul..
Idag så har jag tvättat och varit till mor och dammsugit och torkat golven inför deras hemkomst i morgon..
Annars så har jag varit fullt upptagen med att greja med min klänning. Lina tycker att det ser bra ut, men jag är mer tveksam. Får väl se hur det ser ut när den blir färdig. Jag har trätt upp pärlor på tråd och det är pillrigt vill jag lova. Men just det ser iaf bra ut. Måste mer till en sybehörs affär och köpa mera rosa band.

Men nu så är det dags för mig att krypa ner bland säng-lopporna.

Godnatt och sov så gott!
zwani.com myspace graphic comments

Anna Bergendahl


Johan Palm


Tjugonde oktober


God morgon!

Vilket bedrövligt väder det är idag. Regnigt och så grått så att man gott kunde tro att det är kväll. Det var inte alls kul att behöva gå upp och gå ut..

Det gick nog bra hos tandläkaren för Josefinetror jag. Hon sa inte något annat iaf.

Ska tvätta kl 11 är det tänkt och så ska jag till mamma och städa lite. Får göra det mellan tvätt bytena. Men nu så ska jag ta fram mina sy grejor och kolla om jag kan få något gjort på klänningen..

Hörs lite senare!

Bye bye!

Dagarna går fort..

så nu är det dags att säga "god natt" igen. Det är helt sanslöst vad tiden och dagarna går fort!
I morgon så ska Josefine till tandläkaren kl 8.25 och sedan så ska jag försöka ta itu med min Pocahontas klänning. Malin tycker att jag tar det för lugnt och att jag borde känna mig stressad. Men det gör jag inte, det är lång tid kvar. Jag är en tidsoptimist. Och det är ju nästan två veckor kvar till halloween, så jag hinner.. Hoppas jag..

Men nu så ska jag titta färdigt på " I hennes skor". Den verkar lite små rolig..

Godnatt och sov så gott!

zwani.com myspace graphic comments

And be careful out there!

Tips promenaden

Här kommer bilder från dagens tips promenad

   
Här går Vi över Dalslands kanal                     
   
En katt smyger i gräset     en bäck                             Fin stuga mitt i skogen

   
En bäck till                         Vägen tar aldrig slut       Fast här ser jag ljuset!

   
Tyson gör sina behov       


En cykel genom trädet

 
                                                 Slussen


En torrlagd sluss. Det var djupt!

   
Snart framme, men väl där hade de packat ihop...


Min tipsrad


Markus tipsrad


Där på andra sidan i skogen var vi och gick..

God kväll!


Nittonde oktober




Hejsan.

Nu har vi gått en tipspromenad. Det var ingen rolig väg .. Det var iaf bra mycket bättre än när vi gick den vägen en gång tidigare. Då var det vinter och vägen bestod enbart av is och snö.  Kan tyvärr inte lägga in bilderna för batterierna dog. Markus har säkert som jag skulle få låna men jag orkar inte. När vi kom i mål visar det sig att de har plockat ihop och gått där ifrån. Det var dåligt tycker jag. Sista start var kl 12.30 och de måste ha gått där ifrån vid ett tiden. Måste ju ta mer tid än en halvtimme att gå den långa vägen... Jaja...shit the same.. vi lämnade våra tipskuponger där.. Får se om vi har några rätt.. Det är tveksamt, för det var grymt svåra frågor.. Nu håller Markus på at laga mat så att jag ska få nått att äta innan jag åker hem.. Gott.. Fast jag vet inte vad det blir för käk.. hehe..

Men nu så ska jag sluta och göra nått annat..

Hasta la vista!!

Natti natt

Vi tittade på det nya programet Dansbandskampen, det var lite kul tycker jag. Extra kul var det ju att det gick bra för Scotts. De var faktiskt riktigt duktiga.

Men nu så är jag trött och ska gå och lägga mig, Markus är ute med Tyson så att han får kissa innan vi lägger oss..

God natt och sov så gott, vi hörs i morgon!

Vi ska nog gå en tipspromenad imorgon.. Det ska bli kul..

Natti natt!!


Dagen som varit

zwani.com myspace graphic comments



Då har kvällen kommit och jag, Markus och Tyson har varit ute nästan hela dagen. Vi åkte strax efter 11 och komhem 18.15. Men vi har haft en trevlig dag.

Vi var in till åmål och gicki stan lite och sedan så åkte vi till Profab och där rastade vi Tyson, traskade omkring i en halv timme men han vägrade bajsa trots att hanvarnödig. Det passade inte herrn att göra nummer två där. Efter att vi varit inne på Profab och kollat runt så åkte vi vidare till Tössestugan, tror jag det hette, och drack en kopp kaffe. Medans vi var där inne så började det spöregna. Vi for vidare,Markus ville visa mig stället där de firade hans pappas 60-års dag, Dalslands Gästgiveri, det var ett jättefint ställe mitt ute i bushen. Där promenerade vi omkring med herr vresig i säkert ytterligare en halv timme, men han klämde. Han skulle inte bajsa här heller. Sedan så åkte vi hem på små skogs-vägar som knappt var far bara. Men hem kom vi iaf.

Och jag bad Markus att han skulle släppa av mig och Tyson där vi brukar rasta honom och där tog det inte många minuter innan han gjorde sina behov! Han är allt bra rolig han.

Eftrer att vi kom hem så var jag så frusen att jag tog ett bad och sedan så satte jag mig här för att blogga.





utsikt från Gästgiveriet


Bastu och karbad


Tyson bara går och går


Dessa vägar tvingar han mig att åka på


Uppe på berget spelades delar av Ronja rövardotter in


Pölsas hus i filmen Smala Sussie


Handlarn i Långed där Markus köper sin snus


Det var allt för denna gången. Men I´ll be back!!

Artonde oktober

zwani.com myspace graphic comments

God morgon!

Vilket fint väder det är idag Hoppas att det håller i sig.
Vi ska ta en tur till Åmål om en stund, när melodikrysset är avklarat. Det verkar som om vi går bet på en fråga.
men det kanske löser sig senare..

Men nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning.

Ha det så gott och så hörs vi senare.

Men nu löste vi den sista frågan oxå på snabb genom gången..

Hej hej!!

Natten är kommen

Då har denna dagen nått sitt slut. Undrar vad morgondagen bär i sitt sköte? Melodikrysset ska lösas iaf, det är ett som är säkert..
Det var bra att Yasmina åkte ur Idol, för hon har varit dålig några gånger nu..

Men nu ska jag borsta tanden och gå och lägga mig för jag är trött.Markus får säga vad han vill för jag vill sova.
Godnatt och sov så gott! Hörs i morgon!


zwani.com myspace graphic comments

And be careful out there!


Långed

Hej!
Nu är jag i Långed, har varit här ett par timmar. Kom fram lagom till Glamour, till Markus förtret. Har varit ute med Tysonsånu har han fått sin kvällsmat.

Snart så är det dags för Idol och kanske får jag oxå kvällsmat för jag börjar bli lite hungrig nu.

Lägger in lite bilder från resan hit..


på väg mot grästorp                 Flo                                    Lilleskog


Vänersborg                        kör över bron                   mot Frändefors


brålanda


Mot Mellerud                                                    i Mellerud


Bloms varuhus


Åsensbruk


Håverud                             Korsningen                         Över Brudfjället


In i Långed                         Mustagrillen och Folketshus


Tyson äter kvällsmat



Sjuttonde oktober


Då var det fredag igen. Snart så ska jag åka till Markus det ska bli trevligt det var länge sedan jag var där..
Gick upp för kl 6 för att tvätta och sedan så var jag och Ewelina til doktorn kl 9 men det var helt okej med hennes leverfläck.
Nu ska jag dammsuga och plocka ur diskmaskinen och sedan så ska jag åka och handla.

Så ha det nu så gott tills vi hörs nästa gång!

Hasta la vista!

Plast party

Då har jag varit på plastparty hos min syster. Det var Lotta som höll i det. Kul var det iaf..hehe..

Annars så har det inte hänt så mycket idag.. Pelle och Malin var här och åt, potatisgratäng och kyckling file´. Det var gott..

Men nu så ska jag lägga mig för jag ska gå upp och tvätta kl 6..

Godnatt..


   

   


Fullmåne


Sextonde oktober


Vilket trist väder det är idag. Fast det var inte så speciellt kallt. Idag så måste jag städa lite inför helgen. Handla måpste jag oxå göra lite. Gjorde ju inte det igår.. Så nu börjar det verkligen bli tomt. Och så måste jag höra med änglarna vad de vill ha att äta i helgen. Skulle inte förvåna mig om de vill ha olika saker allihopa. Tänkte försöka göra lite på klänningen oxå.. Och så har jag nog tvätt-tid kl 11.. Måste gå ut och kolla det.. Men nu så ska jag väcka Lina, vi ska åka till banken innan hon börjar skolan..

Hej då för en stund!

Då var det dags...

att ännu en gång krypa till kojs.. Dagarna gå så fort.. På fredag så ska jag åka till Markus, det ska bli trevligt, det var 2 månader sedan jag var där senast.. Nästa helg ska vi åka och vara i lägenheten i Slottsbron och på lördag ska vi gå på hockey.. Det ska bli så roligt! Men vi menar jag, Jag, Markus och Tjejorna. Alex ska vara hemma själv, det tycker nog han ska bli gött.. :o)

Men nu så ska jag sova..

Natti natt!



Onsdags kväll

Det har varit en tråkig dag idag. Har inte gjort nått vettigt. Dammsugit, diskat och lagat mat är det enda jag har gjort. Angelina har varit här och hälsat på, det var trevligt. Fick låna Malins pärllåda för att se om det finns några pärlor där som jag kan ha till min klänning. Det var snällt. Lila och gula fjädrar har jag.. skulle vilja ha rosa och blå oxå.. Finns det någon där ute som har några liggande så vore det väldigt snällt om jag kunde få några.. Får titta i alla affärer som jag kommer till oxå, kanske finns det någon affär som har några liggande.

Nu till Glamour, nu är det ute att det är Storm som sköt Stephanie.. Men nu vet jag inte mer hur det går, om han erkänner till polisen eller vad som händer, har inte varit inne på sidan och läst.

Nu ska jag snart förhöra Lina på svenska om fabler och sagor och myter och sånt.. hon har prov i morgon.. Kul

Men nu så ska jag sätta mig och titta på tv en stund..

hasta la vista!



Snyftigt värre

var Vem dömmer Amy idag... Vilken dum och elak mamma..

Pynt

Då har jag varit och köpt lite grejer till min klänning. Men tyvärr så fick jag inte tag på de pärlor som jag hade tänkt mig och inte heller fransen.. Men men... inget att göra åt.. får försöka hitta på nått annat.. Fjädrar fick jag inte heller tag på och det måste jag ju ha..Ingen indian utan minsta lilla fjäder!

Här är sakerna som ska bli min pocahontas klänning.


Femtonde oktober



Ännu en dag har grytt. Och inte ser den så ljus och trevlig ut... Det var lite kyligt och ruggigt ute. Men jag och Tyson trotsade vädret och tog en lite längre promenad än vanligt. Det var riktigt skönt och trevligt. Jag började lyssna på Elisabeth George boken igår och där hade Lillemor fel, det går att lyssna på denna boken, Maria Samuelsson läser inte så illa.. Då är Anna Godenius värre.

Idag så måste jag åka till en sybehörs affär och införskaffa lite attiraljer till min klänning. Lite pärlor och snören och band och fjädrar hade jag tänkt.. Finns det förresten fjädrar att köpa? Hoppas det... Annars kansk det finns någon som har påskfjädrar liggande..hehe... ska kolla om jag har några själv, men de måste vara i rätt färg.. hade tänkt mig att de ska vara i blått, rosa och lila.. samma färg på pärlor och band..  Det ska nog bli bra.. hoppas jag..

Annars så händer det väl inte så mycket idag, det var tänkt att jag och Lina skulle till banken och öppna ett konto till henne, men nu så mår hon inte bra så jag vet inte hur det blir med det.. Handla lite behövs oxå.. mjölk och bröd och juice är slut.. det säger bara "slurp" så är det tomt.. Det är inte klokt.. Och så ska jag bada..

Jaja, thats life.. men nu så ska jag sätta lite fart.. Måste diska och städa lite i köket och dammsuga igen, Tyson drar med sig halva skogen in.. Trots att vi inte går i skogen.. men vartenda löv som finns på marken  fastnar i hans päls..

Hasta la vista amigos!

 

   
Nybadad Tyson                 Nykissad Tyson                Solen går upp
 
Solen lyser på björkarna  Gångvägen ännu en gång.

Good night!

Då har jag tittat på House, Zappade lite och kastade ett öga på hemma fruarna och Mina jag och Irene.. House var bäst..

Men nu så är det dags  att lägga sig så att man orkar upp i morgon omkring halv 7.. skoj..

Så godnatt mina kära vänner!



And be careful out there!

Tisdagskväll

Då har även tisdagen snart tagit slut. Jag har sytt på min klänning, tittat på tv. Och tidigare idag så var Malin, Lillebror, Berit , Madde, Mattias och Pelle Och Angelina här. De sistnämnda var inte här i många minuter. Liam var oxå här en stund. Vi pratade lite och så visade Madde oss sina kostymer, fast inte den hon ska ha på festen.

Jag har även badat Tyson och det tyckte han inte om, dammsugit har jag oxå hunnit med. Fast köksfönstret är fortfarande smutsigt.. men det försvinner inte av sig själv så det är lugnt.

Tacos åt vi till middag, det var Jennifer som ville ha det.

Hmm.. det är nog allt.. Lillemor ringde förresten och undrade om jag kunde ta med mig Maria på tupperware party på torsdag kl 6. Så det får jag väl göra.. Ska ringa Maria och höra med henne.. Jag skulle vilja ha nya avantisaker.. om det finns fortfarande... men bara om de ser likadana ut..

Hmm... det var nog allt.... Snart så börjar Uggly Betty, och klockan 9 så börjar House igen.. det ska bli skoj.. tror jag..

Jag har även lyssnat klart på Misterioso, den var bra, så nu ska jag försöka mig på en bok som Lillemor inte lyckades lyssna på för att Maria Samuelsson är inläsare, Innan döden kom, av Elisabeth George.. Får se om jag klarar av att lyssna. Fast hon är jobbig att höra på..

Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på Betty.


Pocahontas

Det är inte så speciellt enkelt att sy en klänning när man aldrig gjort det förut.. Men det börjar iaf att likan något. Fast hur slutresultatet kommer att bli det återstår att se.. Men det är ganska så kul att göra en dräkt själv..

Nu ska jag fortsätta..

bay bay!

Fjortonde oktober



God morgon!
Eller morgon o morgon är väl synd att säga.
Men det är iaf fint väder och det är ju bra.
Pigg och utvilad var jag oxå, somnade nog ett bra tag före elva. Och det är ju oxå bra.
Hos psykopaten gick det bra, det blev mest snack om Frasse och Conehead..

Men nu så ska jag sätta fart med dagens sysslor.. Först och främst ska jag bada Tyson..
Sedan ta i tu med dammsugningen och eventuellt tvätta köksfönstret och så min Pocahontas dräkt..  Hur det nu ska bli.. En syn för gudarna lär det bli iaf.. Men bara det blir kul så....

Hasta luego!


Nu är det dags att sova

Nej gott folk nu orkar jag inte hålla ögonen öppna . Det är lika så gott att gå och lägga sig . I  morgon är en annan dag och det är lika bra att möta den pigg och utvilad. Klockan 9 ska jag till psykopaten.. Och sedan så ska jag börja kolla efter min Pocahontas dräkt.. Och sådana grejer som ska vara till det..

Men nu så säger jag godnatt



Regn och rusk

Vilket rusk väder det blev fram på eftermiddagen. Det var trist, stackars mina änglar som ska cykla hem från skolan. Iaf Alex och Lina som får cykla ända från De la Gardie.. De lär inte vara så glada när de kommer hem..

Jag har faktiskt varit riktigt duktig idag. Har städat övervåningen någorlunda, håller på att tvätta och städat här nere. Har dock inte tvättat köksfönstret, men det får nog vänta tills i morgon. Kanske regnar det inte då.. Och det springer ju inte ifrån mig precis.

Jaja, men jag får väl lov att fortsätta med mitt röjande, och så måste Tyson ut på en promenad oxå.. Inte så skoj i regn och snålblåst.. Men nöden har ingen lag..

Hasta la vista Amigos!


Trettonde oktober


Godmorgon!
Idag var det inte roligt när klockan ringde. Hade absolut ingen lust att gå upp för jag var mega trött.
Fy för den lede alltså. Men det var bara att kravla sig upp ur den varma goa sängen och väcka änglarna. De tyckte inte heller att det var kul att behöva gå upp. Förhoppningsvis så går vi och lägger oss tidigare idag. Det blev lite sent för oss allihopa inatt..

Och av vädret så blev man ju inte så speciellt mycket gladare, det är ju så grått och trist så det liknar inget.. Huvva.. Och kallt och ruggit var det med. Markus åkte hem nu på morgonen och efter att vi sagt hejdå till honom så tog jag och Tyson en halv lång promenad, runt industri området och ner till öb och hem längs gångbanan. Där mötte vi Jessica och Jack som oxå var ute på promenad.

Men nu så är det dags för mig att ta tag i dagens arbete, har en massa på agendan idag..

1) Måste röja lite där uppe
2) ska tvätta kl 11
3) Måste tvätta köksfönstret
4) Dammsuga
5) Nått annat som jag inte kommer på för stunden

Så det är väl bäst att jag sätter fart på dököttet nu..

Hasta luego!


   
Markus ska åka hem        Här åker han iväg            Gångvägen är höstig
   
                                             Röda fina bär                        


Jessica och Jack skymtas bakom löven

Slut på dagen

Då var det återigen dags att säga godnatt, det är inte klokt vad tiden går fort när man har skoj. Helgerna bara flyger iväg.
Men ni får sova så gott och drömma så sött så hörs vi i morgon.

Förresten så var Mamma mia jättebra..

Godnatt!


Kvällen den tolfte



Då var det redan söndagskväll.. Det är inte klokt vad dagarna slinker iväg fort. Men nu så vill jag titta på Mamma mia. Hoppas att jag får göra det..
Maten var god, lyckades bra med moset om jag själv får lov att säga det.. Fattar mig inte på Jo J som inte tycker om hemgjort mos det är ju mycket godare än pulver.. Jaja, men en vacker dag så kommer de nog att äta det de oxå..

Annars så har det inte hänt så mycket, Dyllan var ovanligt lugn idag.. och Markus har burit Dyllan för första gången! Det var inte illa.. han har varit livrädd för det.. Men nu så är det gjort.. 

Men ni får ha en trevlig kväll, nu ska jag lägga mig hos Markus i soffan..
Men det blir bara en stund för snart så måste jag gå ut med Tyson kom jag just på..

Hasta la vista!

Tolfte oktober


Nu har vi varit på en långpromenad. Det var blåsigt.. Men det var skönt ute. Vi mötte Ewelina Tobias och Emmelinne på
Härenegatan de var oxå ute på en promenix i blåsten.
Vi gick ner till Lidan och följde den till gångbron sedan längs Härenegatan och hem.

Men nu så ska jag börja laga mat..

Hasta luego!

   
Vi börjar promenaden 


Markus och Tyson

   
Plockar upp bajs               Fredriksdalskolan           Kapellet

   
Kissar på kyrkgrinden     Längs Lidan                      Sjukhuset

   
Konstigt ställe                   Farbror sitter i solen        Änder

   
Gångbron                           Röda äpplen                    Tyson på en sten

   
Fin trädgård                       Jätte röda äpplen             Mack finns ej mer

   
Annagatan                         Snart hemma                    Bäcken

 
Madde                                 Madde och Tommy

Det var allt för denna gång

Nattinatten

Då har ännu en dag gått. I kväll så har vi tittat litet på vampyrer, stjärnor på is, djur polisen och Cujo. Mattias kom en sväng och vi drack kaffe och sedan så gick vi en promenad med hundarna, vi tog med Bill oxå så att vi hade varsin. Det var en trevlig promenad.

Men nu så börjar klockan dra iväg och det är snart dags att lägga sig och lyssna på boken lite. Det tar tid att lyssna färdigt på den. Lyssnar på Arne Dahls Misterioso, boken är bra men läsaren är bara halv bra så jag orkar inte lyssna så mycket. Har väl ungefär halva boken kvar..

Så ha det nu så gott tills vi hörs igen...
Förresten så blidde det pannbiff i morgon..Ska nog göra hemlagat potatismos oxå..

Godnatt!

   
    Mattias                                Markus och Baloo
   
Bill                                          Jag                                    Tyson


And be careful out there!

Det gick inte....

Att fixa datorn.. Vad trist...

Johan Palm


Lars Eriksson


Anna Bergendahl


hejsan svejsan i lingonskogen

Då var det lördag eftermiddag. Var nere på torget en sväng men där var det nästan inga stånd. Alla är nog på marknaderna i Dalsland den här helgen. Sedan så traskade vi runt i affärer men det var inget att se på där heller.. Köpte en mössa till Alex.

Nu har vi ätit oxå, det var gott. Vi åt kebab, pommes, mos och grönsallad. Mums...
I morgon ska Pelle bestämma vad vi ska äta, ska bli spännande att se.. Han sa att han ville ha korvstroganoff.. det var en underlig önskan tycker jag.. Men vi får se om han ändrar sig, annars är det korvstroganoff i morgon.. Undrar om han vill ha ris eller makaroner i sådana fall?

Nu ska jag snart ta en sväng med Tyson sedan så tänkte vi titta på Mama Mia. Se om den är så bra som så många påstår..

Hasta la vista amigos!



Elfte oktober



Då är melodikrysset avklarat fä denna gång och det gick som vanligt bra. Men det är konstigt för jag har skickat in nästan varje lördag i 10 års tid men har inte lyckas vinna en enda gång..

Men nu så ska jag göra mig i ordnig för vi ska åka ner på stan en sväng trots att det är ett riktigt busväder. Markus är ute på morgonpromenaden med Tyson, så när han kommer in så är han nog en aning våt, Tyson alltså, för Markus har paraply..

Men nu ska jag sluta. Hörs senare!

Hej och godnatt!

Vad sorgligt Sleeper cell var idag.. det var inte kul att Gayle blev skjuten och dog.. Stackars Darwyn.. Hans kontaktman Russel är inte bra, det var bra gjort av Darwyn att ge honom en smäll.. Rätt åt honom..

Och ur Idol åkte Jesper.. det var var iaf bra.. Han var sämst idag..

Det var allt för idag.. Vi hörs i morgon!




And be careful out there!

Kvällen den 10:de



Min son är inte snäll mot mig.. Han hjälper mig inte att få igång min "nya"dator.. Det är hans gamla men den är avsevärt mycket bättre än min så jag ska byta.. Men han hjälper mig inte.. Eller han har försökt men han kan inte säger han.. Så nu står mitt hopp till min mycket snälla och helt underbara lillebror Pelle.. Pelle, kan du inte hjälpa mig? Du är bara helt bäst..
 är Pelle! Du får vilken maträtt du vill..



Men nu så börjar snart idol.. och nu hoppas jag att Robin B elller Jesper åker ut.. fast det är väl inte någon risk att de gör det för jag har velat det från första början och de är kvar än.. Så jag kanske ska byta taktik? Ska kanske börja hålla på dem istället..

Jaja.. vi får se vad det lider..

Ni får ha det så bra ikväll!

Hasta luego!

Tionde oktober



Då var det fredag igen, det är värst vad veckorna gå fort.. Fast det beror ju inte på att man har har kul hela tiden. För det kan jag inte påstå att jag har.. :o)

Idag så steg jag upp 05,50 och började tvätta kl 06,00.. Hur kul är det på en skala? Noll skoj tycker jag... Och inte blev det mycket kuligare när det visade sig att jag hade 14  maskiner tvätt! Det var skoj inte sant?

Så nu måste jag skynda mig ut till tvättstugan och hänga upp det sista så att jag förhoppningsvis får allt torrt..

Annars så blir det väl mest städ och sånt idag... måste till affären och handla lite oxå..

Och så hoppas jag att det klarnar upp lite, för just nu så är det väldigt grått och dystert ute...

Men i eftermiddag så kommer Markus och det är ju nått skoj som händer idag iaf... :o)

Hasta la vista!

Natten

Idag så har jag inte skrivit så mycket, jag har helt enkelt inte hunnit. Har hållit på med nått hela dagen.
Har hjälp Mattias med lite grejs och Madde med inbjudningar.
Och så har jag varit på styrelsemöte i hyresgästföreningen.

Men nu så är jag trött och ska gå och lägga mig..

Så god natt och sov så gott!


Nionde oktober



Vilket trist väder det är idag igen. Grått och mörkt och tråkigt.
Men inatt har jag iaf fått sova gott. Det var gott.
På morgon promenaden så mötte vi Ellen och Bettan så vi gjorde sällskap.
Men nu så måste jag sätta lite fart, ska städa lite. Göra i ordning i köket och så
måste jag skura trappan för den är så fläckig efter att de spillt där.

Hasta la vista!

Nu är natten snart här

Då var kvällens tv tittande avslutat.
Har klarat av Glamour lite Judys domstol, Doktor Phil och Oskyldigt dömd, det sist nämnda blir bara bättre och bättre. Men nu så är jag så trött så att jag knapppt orkar hålla ögonen öppna.
Så nu så är det dags att borsta tanden och äntra bingen.
Godnatt och sov så gott!



  

                                                                                  And be careful out there!














Åttonde oktober



Vilken dag det har varit! Jag är helt slut nu är ju inte van att köra så långt, det blev 40 mil fram och tillbaka.
Men herrejösses vilket folk. Fattar inte vad som har tagit åt Frasse alltså. Vad har den där hemska människan för nått som har förtrollat honom så?Hon ser ju inte klok ut? Fast utseendet duger väl så att säga, men hon är ju inte ens snäll och trevlig. Hon har ju i stort sett varit elak mot tjejerna sedan de flyttade ihop. Innan dess så smörade hon väl för Frasse för då sa Lina att hon tyckte bra om henne, men efter att hon fått honom ordentligt på kroken så har hon helt ändrat sig. Och det ser inte han.

Han fortsätter att säga "vi har inte gjot nått" "hon har inte gjort nått", "det är dem som inte vill att det ska bli bra". Och när jag säger att det är lika bra att vi tar med alla deras grejer för de kommer inte hit mer. Då säger puckot "det är deras förlust". Han är ju ta mig fan dummare än tåget. OCh så talade jag om för honom ytterligare en gång att det är han som bär skulden att det har blivit så här. Men då säger han igen att "det är tjejernas fel".

Då säger jag "att det är ditt fel för du skulle ha satt ner foten och visat att du har en ryggrad och talat om för den där hemska människan att dina barn får oxå komma hit och att du vill träffa dem. Hur tror du att det skulle ha gått om du gjort samma mot Viktoria som hon har gjort mot tjejerna? Jo, då hade du fått en fot i arslet".

Jag tror inte att jag någonsin har varit så arg någongång tidigare i livet.. Jag vara önskade att Conehead hade öppnat munnen och svarat mig på något av det som jag sa. Man hon satt i soffhörnet och klappade på hunden.. stackars honom.. Jag troar att upptäckten av att de hade ställt upp alla foton på barnen på vinden gjorde att jag blev så förbannad. Inte ens ett enda litet foto fick han ha uppe på en vägg.. Fy farao alltså vilken elak människa hon är..

Och inte tog vi ett enda foto.. Vi hade med både videokamera och kamera men i stridens hetta så blev det helt avglömt.. Men mina vänner det är inte någon större förlust för er, så vi besparade er skavsår i ögonen. Fast jag sätter in ett gammalt kort så får ni  se lite hur hon ser ut..

När vi kommer ut  på gården och ska åka då dyker Coneheads bror upp och säger att vi måste visa lite hänsyn för hans fru har jobbat natt och måste sova. Jag sa till honom att han kan ta hand om sin tokiga syster istället. Det har inte han nått med att göra svarade han då. Nej, men har de två rätt att behandla barnen som de gör då? frågade jag. Det bryr jag mig inte om för det är två olika lägenheter säger då han. Bra sa jag men du slipper dem från och med nu sa jag då till honom. Gå in du Pottifars klimpkokare skriker då mamma till honom.. Det är allt som hände idag.. I stora drag iaf..

Josefine dundrar upp för trappan!


Frasse och Maries hundbajs papperskorg.

   

   
Vi åt i Viby, jag och mamma  käkade rotmos och fläsklägg, det var jättegott. J o J käkade hamburgare och Lina Wienerschnitzel..


Conehead och Frasse är:

Nu var det natt igen

Då var denna tv kvällen till ända.
Glamour, Uggly Betty och Främmande fågel.. och lite Doktor Phil däremellan.
Så nu så ska jag krypa till kojs och jag hoppas att jag får sova hela natten. I morgon så bär det av till Borggård och Frasse och Conehead. Ska bli spännande att se vad som händer när vi kommer dit. Undrar om vi får komma in? Eller om han möter oss på trappen med grejerna?
Men den som lever får se... Det är ju inte så lång tid kvar.. Men det skulle ju underlätta om jag inte är trött i morgon när jag ska köra så långt..

Men nu ska jag titta på Djur Polisen!

Natti natt!



And be careful out there!

Glamour time!

Fast igår så var det inte särskilt bra. Hoppas det blir bättre idag. Fast Moster Pamela har ju flippat ur totalt..Och Felicia irriterar mig så in i norden mycket, varför i herrans namn ska hon lägga sig i allt vad som händer.. Och Brooke är jag oxå irriterad på, hon bara tjatar om att baby Jack är hennes biologiska barn, men det är han ju inte.. De är så dumma i glamour.. Blir så irriterad... hehe..

Men nu så ska jag spela lite guitar hero tror jag..

Hasta la vista!

Sjunde oktober



Då var det en ny dag igen.
Vaknade kl halv fem i morse av denna förfärliga hostan. Nu får det faktiskt vara bra för jag orkar snart inte mer. Blir ju helt förstörd om jag inte får sova en hel natt snart.

Började ringa Frasse före åtta, men det var fortfarande upptaget. Fick tag i honom tillslut, han svarade vid nio tiden, de hade väl vaknat då. Den vidriga Conehead pratade i bakgrunden så hon är väl inte på jobbet.. Om man nu kan kalla det jobb. Hon är på Samhall och där kan man säga att det är rätt kvinna på rätt plats, för ute bland normala människor passar hon inte.. Men jag sa till den gode Frasse att jag och mamma kommer upp dit i morgon för att hämta barnens saker så om han kunde vara så snäll att packa ner allt. Men det ville han inte för sakerna skulle vara kvar, men keyboarden skulle de få ta med sig, och då sa jag att Alexander ville ha tillbaka sin dator och ta reservdelar ifrån, eftersom den ju ändå är trasig så kunde han få göra det, okej sa han då.. men det var allt vi fick ta med.. Vi får se, följer tjejerna med så blir det nog andra bullar av, för om mormor är med så blir de och jag tuffare.. Hoppas att Conehead är hemma för då ska hon få sina fiskar varma!
Nog om det..

Tyson koppel är borta, har ingen aning om vart det har tagit vägen. Så nu har han fått haft sin gamla sele och en bogserllina när vi har varit ute.. Trevligt..
Men det är fint väder ute idag iaf..

Ellinore sprang i kapp mig på morognpromenaden, XX hade tydligen skrivit till Liam på msn igår så han var upprörd.. Fattar inte att han inte kan låta pojkstackarn vara ifred..

Ellinore fick raketer under fötterna när hennes psykopat ringde så hon försvann..

Och stackars Lillebror han är jätteförkyld. Han har hostat hela natten sa Pelle och han är så snuvig. Stackar stackar liten...

Nu får det vara bra för den här gången, men vi hörs snart igen.


Fint koppel!
   
Ellinore väntar

   


Fin Bill

Godnatt!

Nu har jag ringt och ringt och ringt till Frasse, men det tutar bara upptaget. Det är så fruktansvärt dåligt av honom att hålla på så här. Han och Conehead förtjänar verkligen varandra..
Han är ju helt otrolig egentligen, fattar inte hur han kan bete sig på det sätt han gör mot sina barn.
Men ett är då säkert, han har inte många popcorn poppade, han har inga indianer i kanoten, han är absolut inte den skarpaste kniven i lådan, hissen går inte ända upp och han har inte alla hästar i stallet. Hmm... nu kom jag inte på fler.. :o)

Men jag kan tyvärr inte göra något åt det, och alla ska veta att jag har försökt men det är svårt att ändra på någon som inte vill och Conehead har helt förvridit huvudet på honom..

Nu orkar jag inte tänka på dem mer idag, ska ringa till honom direkt i morgon bitti.

God natt och sov gott!


And be caraful out there

Tja!

Det här har varit en lång dag, den tar visst aldrig slut.
I morse så ringde Pelle och frågade om jag kunde passa Lillebror under tiden som de var med Angelina till tandläkaren. Och det gjorde ju inte så mycket, det är trevligt att passa honom en stund..  Fast han är ett riktigt yrväder. Han hinner  med mycket på kort tid.. hehe..
Sedan så gick jag och Malin en promenad med hundarna och Dyllan..  Det var kanonväder ute, varmt och skönt..

Var ju på utvecklingssamtal med Lina och fröken Titti, fröken tycker att det går bra..
Nästa år så ska min lillstrumpa åka på fotosafari till AFRIKA i tre veckor, vilken fantastisk upplevelse för henne och vilken chans. Så den måste hon ta.

Nu försöker jag få tag i deras fantastiska Far, men han har lagt av luren så att det bara tutar upptaget.. Han är inte riktigt som han ska..

Nu ska jag gå ut med Tyson,,

Hasta luego!

Sjätte oktober



God morgon!
Vilken fin morgon det var idag. Soligt och fint.
Men jag har sovit så dåligt inatt, har hostat precis hela natten. Det har varit jätte jobbigt.
Så nu är jag hur trött som helst.. Ska nog lägga mig och vila lite...

Fast å andra sidan så måste jag väcka Lina nu så att hon hinner bada innan skolan. Klockan 16 ska jag och hon på utvecklingssamtal. Jag tror att det var då iaf..


Solen är på väg upp

 
det luktar gott



Hasta la vista!

Natten och Jag, Claudius

Då har sista avsnittet av Mord i sinnet gått. Undrar om det blir någon ytterligare säsong. Det är ju så himla bra..

Men idag på 4guld så börjar en annan bra serie, Jag,Claudius. Eller jag tyckte den var bra när jag såg den någon gång -85  -86. Men den är nog fortfarande bra, fast jag vet inte om jag kommer att orka se den sändnigstiden är lite sen.. Men vi får se..

Derek Jacobi som Claudius.

Men nu så är det dags att säga godnatt och sov så gott, vi hörs i morgon.


And be careful out there!


Trista söndagar

Varför är söndagar alltid så tråkiga?
Det är alltid så uppenbart att det är just söndag. Konstigt inte sant?

J o J är på bio, Patrik 1.5.. undrar om den är bra? Ska hämta dem vid 8.15..
Ewelina är med Natta och Michaela.
Alex är på sitt rum. Frofro har precis gått hem så han är ensam..

Och jag lyssnar på de sista minuterna av En plats i solen..Eller ja, det är kanske en dryg timmer kvar..
Den är bra, lite annorlunda än Nobels testamente och Livstid, men bra..
Nästa bok jag ska lyssna på är Åsa Larssons, om jag bara får den att fungera.. Fast Lillemor har den och den fungerar i hennes Mp3 spelare så då kanske den funkar i min oxå..

Regnat har det gjort nästan hela dagen oxå.. fast några få timmar med sol fick vi.. men nu är det ett riktigt busväder igen..
Var med mamma till ÖB tidigare idag, och sedan så var vi till nyckelpigan och handlade lite..

Men nu å får jag väl avsluta detta och göra mig i ordning för att hämta tjejerna vid bion..

Hasta luego!


Bilder på nära och kära

    

     

     

    

     

    

 


Femte oktober




God morgon!
Vilket busväder det har varit i natt! Vaknade flera gånger av att det ösregnade och blåste så att det stod härliga till.

Så här fin är himlen idag.





















Det är så mörk och trist ute så det är inte klokt. När jag och Tyson var ute på morgon promenaden så var vi båda alldeles genomvåta när vi kom in, trots att jag hade paraply.. Huvva!

Snart så måste jag gå upp och skaka liv i Ewelina, hon hade skrivit en lapp att jag var tvungen att väcka henne och att hon inte fick sova längre än till 11. Får se hur lätt det blir.. :o) Hon är en riktig sjusovare min lillstrumpa.

Snart så måste jag även börja med min stek, ska bli så gott.. Fast jag vet ju vad mina änglar kommer att säga.. Blä mat.. Men det struntar jag i, de måste börja äta riktig mat någon gång.. Går ju inte att bara äta pasta och pulvermos jämt och ständigt..

Men nu så ska jag sluta Maria kommer snart och ska hämta en huvudvärkstablett åt Natta.

Hasta la vista!





Då har denna kvällen nästan nått sitt slut

Har zappat mellan Lilla melodifestivalen och Stjärnor på is. I Lilla melodifestivalen vann den låt jag tyckte var bäst, Linn som hon hette sjöng verkligen fint och texten var hjärtskärande.

Och i Stjärnor på is där var Markus Fagervall bäst, och Jesper Blomqvist. Och det var rätt par som åkte ut.. Har aldrig hört talas om henne Lulu. Vad har hon gjort? Vem är hon?

Men nu är det dags att krypa ner bland sänglopporna och zappa lite och eventuellt lyssna vidare på boken, igår så lyssnade jag på hela 2 ljudspår innan jag somnade och sov i 20 ljudspår, vilket är ungefär 2,5 timmar skulle jag tro, vaknade och trodde att jag inte hade sovit nått och tittar på mp3 spelaren och upptäcker att jag sovit både länge och väl.. :o)
Får se om historien upprepar sig... :o)
Nu ska jagborsta tanden och sedan ringa och säga godnatt till Markus, han har säkert somnat i soffan framför teven, det brukar han göra.

så godnatt och sov så gott!



And be careful out there!

Stjärnor och kanelbullar

Idag så börjar Stjärnor på is, det kanske blir roligt att titta på. Men det börjar bli lite mycket med alla serier och tävlings program så jag vet inte om jag ska se det eller inte. Men troligtvis så gör jag väl det. Finns inte så mycket annat att göra heller. Markus är ju inte här utan han är hemma hos sig den här helgen så han och jag kan ju inte hitta på nått heller.

Här nedanför är alla deltagre i Stjärnor på is.


Kanelbullensdag är det oxå, och inga bullar har vi. Attans att jag har varit sjuk så jag inte har orkat bakat några. Men vi får väl åka till affären och köpa så att vi kan fika sedan.

En mumsig kanelbulle

Nej det här går inte nu ska jag göra lite nytta.. hoppa ner i ett bad eller nått..

Hasta luego!

Tjabba tjena hallå!

Fy vad mycket tvätt jag hade! Tillslut så fick jag ihop 10 maskiner. Det var länge sedan jag hade så mycket tvätt. Men det är lite konstigt att det var så mycket eftersom vi har varit sjuka hela veckan..
Var och hälsade på Malin och Pelle förut oxå, har inte sett dem på hela veckan så det var trevligt att träffa dem och Angelina och Dyllan.

Nu håller jag på med mat oxå, det blir potatisgratäng och karre´kotletter. Ska bli gott. Har ju nästan bara ätit "snabb"mat denna veckan..

I morgon ska vi äta en stek, det var evigheter sedan som jag lagade det, så det ska oxå bli gott..

Nåja, nu så måste jag sätta lite fart, måste till tvättstugan.

Hasta la vista!

Fjärde oktober



God morgon!
Fast jag vet inte om jag tycker att den är så godm Det är grått och trist och min förkylnig är värre igen. Hostar massor idag och känner mig trött och matt.. Men det sprlar ingen roll jag måste tvätta idag ändå.. Och så måste jag  ta ett tag med dammsugeren för nu är dammråttorna oroväckande stora.

Men nu så är det dags för melodikrysset först och främst. Har skrivit ut ett "senior"kryss.. hehe,.. ett jättestort kryss så att man verkligen ser vart man ska kryssa.. Det är bra..

Ha det så gott tills vi hörs igen! Hasta luego!

Good night

Attans oxå att Jenny åkte ut och Jesper fick vara kvar!

Sleeper Cell var lika bra som vanligt. Undrar vad det är för skumt med Mina?

Men nu är jag trött och ska sova, måste hämta krafter för jag ska tvätta i morgon. Visst låter det skoj? Har massor med tvätt för jag har ju inte orkat göra det under veckan som gått.
Så god natt och sov så gott alla mina vännar.. Puss o kram!


And be careful out there!

Fredags kväll

Då har nästan hela fredagen gått och inget har blivt gjort... Inget av värde iaf.. har varit rätt så låg idag.. Är så trött på att vara sjuk och att barnen är sjuka och att vädret är dåligt och allt i allmänhet..
Men i morgon så är det en annan dag så då är säkert allt bra..

Jag är trött oxå, imorse så vakande jag omkring kl 6 av att mina trevliga grannar slogs för fulla muggar. Eller slogs gjorde de väl inte bolstavligen. Men de skrek åt varandra för allt vad tyget höll.. Det är inget roligt sätt att vakna på.. Vaknar hellre till Linda Bengtzing  och Alla flickor utom jag.

Men snart så är det dags för Sleeper Cell och det vill man ju inte missa!
Här kommer en ny bild på Michael Ealy


Men först så kommer ju utröstningen i Idol, där vi får reda på vilka 11 det är som går till final. Hoppas att Robin B eller Jesper åker ut.. Eller varför inte Yasmina? Nåja det är inte många minuter kvar tills vi får veta det..

Hasta luego!

Tredje oktober



Idag så blidde det lite sent att jag bloggade. Men jag har inte varit på så gott humör så jag har inte haft lust. Annars så har jag inte gjort så mycket, har varit och storhandlat det är väl det enda. Så nu har vi en massa mat iaf. Skallevärk har jag oxå. Och den vill tydligen inte ge med sig.
Vilken regnväder det var förut, och en hagelskur kom det oxå. Trevligt.. Men nu så är det iaf hyfsat väder.

Glamour pågår nu, så jag ska väl ta och kasta ett öga på det nu..
Idol är det oxå.. klockan åtta antar jag..

Hasta luego!

Torsdags kväll

Idag så var Glamour riktigt bra.. Äntligen så var det någon som tog sig i kragen och sköt Stephanie, det borde någon ha gjort för länge sedan.. Synd bara att hon klarar sig... eller inte för utan hennes elakheter skulle det inte vara det samma..

Annars så jar det väl inte hänt så mycket idag.. Har mest tittat på tv. Tittade på Mistrals Dotter, så nu har jag ett avsnitt kvar..

Men nu så pågår Heroes och det och det är ju mer än lovligt bra..

Efter det så ska jag ta en promenad med Tyson och sedan så är det sängen som gäller.. Och boken, jag ahr börajt lyssna på Liza Marklunds ny, En plats i solen, och den verkar väl vara rätt så bra. Har inte lyssnat så länge än..

Men nu så säger jag godnatt och sov så gott!



And be careful out there!

Nu fungerar kameran igen

Babborna hittade den riktiga sladden till min kamera och då fungerade det att lägga över bilderna till datorn. Vilken tur för kameran är ju nästan ny och jag skulle inte ha kunnat köpt en ny..
Så här kommer morgonens bilder:

                                           Tyson nosar länge och väl

                                           Mosad mördarsnigel

                                            Lycklig Liam på väg till skolan

 
Snyggaste bilen?


Malin och Bill


Malin och Bill igen


Den andra oktober



God morgon..

Idag så mår jag lite bättre, men då har jag börjat hosta mer i stället. Och det är ju inte så kul det heller..
Vaknade vid 5 tiden och har varit vaken sedan dess för så fort jag lägger mig ner så hostar jag nästan ut lugorna. Skoj..

Men nog om det, det är väldigt trist väder ute idag, grått och trist och regnet hänger i luften.
Och det verkar som om mina kamera på nått sätt har gått sönder, det är ju oxå kul, det går inte att föra över bilderna från kameran till datorn, datorn vill inte ta emot kameran.. attans skit.. och jag som tog sådan trevliga kort på morgon promenaden..

T.ex på Malin när hon spatserar över parkeringen med sin chihuahua.. :o)
Hon såg mig inte trots att jag visslade på henne och vinkade.. Antar att hon hade musik i öronen..

Sedan på Ellinore och Liam när de åker till skolan, för sent..

Och en fin bild på en mosad mördarsnigel..

Får se om jag lyckas få kameran att fungera senare så att jag kan publicera mina fina bilder, eller kanske hittar jag åtminstone sladden till Linas kamera så att jag kan använda den istället..

Men nu så ska jag lägga mig och vila lite.. tror jag...
Och så måste jag gå ut till tvättstugan och kolla om det är idag som jag ska tvätta, vet inte om jag orkar det, men jag måste kolla iaf, och ev. byta tid..

Ha det gott!

Då var det dags att säga god natt igen

Dagarna går väldigt fort. Trots att jag bara ligger här och inte gör ett dugg. Det är väldig tråkigt iaf. Så jag hoppas
verkligen att jag är bättre i morgon för nu så orkar jag inte vara dålig längre. Får snart liggsår.

Tittar på Oskyldigt Dömd med Michael Persbrandt, serien är rätt så bra.
Och det gör ju inte direkt ont att titta på Persbrandt ..hehe


Men nu så är jag trött och ska gå och lägga mig och lyssna på boken en stund innan jag somnar..
God natt och sov gott!


And be careful out there!

Glamour

Fy för den lede vad de var elaka mot Donna... Dumma dumma Felicia, Thorn och Stephanie!! Det var inte alls snällt av dem att låsa in henne i bastun.. Och sedan skicka ut STephanie kärringen på scenen med Eric.. Hoppas att de hämnas riktigt rejält på de tre när Donna blir utsläppt..

Nu ska jag gå ut och gå en sväng med Tyson..

Hörs senare!

Onsdag eftermiddag

Nu är jag trött på att vara sjuk..

Jag har legat framför teven och tittat hela dagen så jag är trött på det oxå. Jag har tittat på första delen av Mistrals Dotter, det var länge sedan jag såg den, men den är fortfarande lika bra.

Men nu så börjar Glamour så jag ska titta på det, vill se hur fortsättningen går. Den stora modevisningen ska gå av stapeln och Donna ska stå vid Erics sida.. spännande spännande... det vill jag inte missa för allt smör i småland.

Hörs!

Första Oktober



Hej hopp!

Idag var det inte lätt att blogga. Driftarbete tydligen. Men nu så fungerar det iaf..
Idag är min förkylning sämre, men med hjälp av treo så fungerar jag hjälpligt.

Tack Pappa som åkte och köpte mer treo till mig när mina tog slut!

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, bara rastat Tyson. Har legat till sängs resten av tiden.
Alex är i skolan och tjejerna är hemma idag oxå.

Men nu så ska jag  vila en stund till, ha det bäst allesammans!