Snöoväder

Idag är det inget roligt väder ute, fattar inte varför det var tvunget att komma mer snö för det var mer än tillräckligt som det var.. Och sjuka är vi oxå..  Jag, Lina och Alex här och Josefine i töreboda och Markus är och sjuk och vi som ska åka apå hockey på lördag.. Det är typiskt,  men vi får hoppas att vi frisknar till tills dess, det är ju ett oar dagar kvar..

Doktor Håkan Andersson från Gbg ringde till mamma igår för att informera om behandllingen som hon ska genomgå nu, hon ska göra 3 cellgiftsbehandlinar sedan en ny röntgen för att se om det fundgerar, om det inte gör det så fins det andra metoder sa han till mamma. Men vi får hoppas att det går vägen!! Håller alla tummmar jag har..

Men nu så ska jag lägga mig och vila en stund..

Hasta lavista!!

Mer än lovligt kallt!!

Fy för den lede vad kallt det är ute!! -14 var det  nu. Har precis varit ute med hundarna och jag trodde jag skulle frysa ihjäl!!!


Så här ser det ut på dagen där jag bor, för en gång skull har vi en riktig vinter.. men den behöver ju inte pågå mycket längre nu. Det är ju inte så kul att frysa häcken av sig varenda gång man ska gå ut, för det är jobbigt att ta på sig termobyxor när man bara ska rasta hundarna eller slänga sopor..

25 januari 2010

Hej,

idag så har jag tvätta, hur kul är det??

Sedan så var jag och Lina till mamma och städade och bytte gardiner. Det blir en ny cellgiftsbehandling för mamma, men denna gång så blir det med 4 veckors mellanrum, varfö vet jag inte. Det får vi väll besked om när doktorn får brevet med direktiv från göteborg. Det är så dåligt, mamma skullle ju få svar/besked reda i torsdags eller fredags men hennes läkare bemödade sig inte att ringa och meddela att han inte hört nått från Gbg, men idag sså fick hon även reda på att hennes läkare var på en veckas semester, hur fasiken kan de göra på detta viset?? Det är så dåligt!! Men det var ju tur att hon fick tag på Franklin så att han tog reda på vad som ska hända åt henne..

Men nu så ska jag laga lite mat.. Chilli co carne och ris..

Hasta la vista!

Söndagen den 24 januari 2010

Hejsan,
nu var det ett tag sedan jag skrev. Det har varit jul och den var trevlig, fast den gick ganska obermärkt förbi. Men det var lugnt och trevligt. Alexander har fyllt 20 år, det är helt otroligt vad åren går!
Peter och Tina har fått itt ndra barn, lilla Joline. Hon är otroligt söt och har jättemycket hår.

Igår så var vi och åkte pulka i Kulhult, det var görsköj! Det var jag och Lina, Peter, Tina och barnen och så var Sofia och Melker med.Jag och Joline


Joline


Det var allt för denna gång!

Hasta la vista!