Torsdagen den 17 september

Hello!

Idag är det inte lika fint väder som det har varit tidigare i veckan, det märks tydligt att hösetn är här nu, luften är klar och kylig och det är bara 3-4 grader på morgonen. Inte alls skoj.. Men så länge det inte regnar är jag nöjd.

I morogn kommer J o J och Saga hem över helgen, fast Saga ska vara kvar under veckan oxå. Ska bli så skoj, saknar henne massor. Saknar tjejerna med förstås..

Får se om det blir fint väder så att vi kan grilla en sista gång. Hoppas det för det har inte blivit så mycket frillande i sommar för det har ju regnat den mesta tiden..

Nu ska jag sätta igång med dagens mat..

Hasta la vista!!

Cooking dinner

Lagar mat, idag blir det hemlagat potatismos och köttbullar.. Det är gott det..
Fattar inte det som inte gillar hemlagat mos, det är ju bara så mycket godare än pulvermos..


tvätten klar

Då var tvätten klar för denna gång. Blir en ny omgång på lördag.. Det låter väl skoj? Josefine ringde och bad mig boka en tid för hon hade en massa tvätt.. Varför de inte bokar en tid själva under veckan det förstår jag inte.. men men.. De har faktiskt varit duktiga och tvättat flera gånger sedan de flyttade så de kan iaf..


Tisdag 15 september

Patrick Swayse dog inatt.. Det var tråkigt att han inte överlevde cancern. Han blev bara 57 år gammal..


Vila i frid Patrick

Flickorna i Töreboda försov sig idag de vaknade 8.40 och börjar 8.20. Det var skoj..hehe..

Kl 11 ska jag tvätta, det är ju jätteskoj.. Måste verkligen dammsuga oxå det är ett bra tag sedan..


Evigheter sedan

Hejsan,

nu var det verkligen länge sedan jag skrev.. Men bloggtorkan har varit stor.

Men nu ska jag försöka bättra mig lite.

Sommaren har kommit och gått, men det har ju inte varit någon sommar heller.. Det har ju bara regnat och varit kallt hela tiden, 3-4 veckor med fint väder är väl allt..

Nu har skolorna varit igång ett tag och mina små babbor har flyttat till Töreboda för att gå i skolan där, de bor i en lägenhet tillsammans med Mishell. Saga och Adidaz är oxå med. Det går nog rätt så bra för dem tror jag..

Fast här hemma är det tomt och tyst, det enda som är bra är väl att jag har fått ett eget rum för första gången på 11 år..

Men nu så ska jag laga lite mat åt oss, skriver mera sedan..

Hasta la vista!