God natt i natt!


And be careful out there!

Idol - Uggly Betty

Fick zappa mellan 4an och 5an.. Ville ju kolla på både Idol och Uggly Betty juh.. Men det gick väl inte så bra, för det böev mest tittande på Betty..hehe... men det gör inte så mycket, hörde på snabbgenomgången och jag tycker att Robin B ska åka ut och att Johan var bäst.. Han är så go den lille killen..

Men nu så börjar Främmande fågel och den serien är oxå bra.. men jag tror att jag är annu mer fyrkantig i ögonen idag än igår.. Men men, det är inget att göra åt..

Hej då!

TisdagskvällFy vad det är tråkigt att vara sjuk. Orkar inte vara det längre. Nu tittar jag på Glamour och det är jättebra idag. Eric har äntligen talat om för ragatan Stephanie att han vill skiljas och bli ihop med Donna. Gött åt henne.

Men efter att Glamour är slut så ska jag lägga mig och sova lite. Är så fruktansvärt trött. Uggly Betty är ikväll så fram till dess kan jag sova lite.
Det är otroligt tyst här hos oss nu när alla är sjuka.. Tyst och mörkt.. Nästan inga lampor är tända.. Folk tror nog att vi inte är hemma när de tittar in.. Men det är så lugnt skönt..

Men nu ska jag vila.. hörs senare.. bye bye!Glamour har ny repris-tid 13.45.. glöm inte det ni som inte såg det idag!

Trettionde septemberGodmorgon.
Idag är det ingen bra dag. Nu är jag sjuk, inte så mycket än så länge, men tillräckligt för att vara matt. Har ont i halsen och har lite feber. Inte så skoj.. Jag har även varit vaken sedan 03.00 inatt, det är inte heller så kul.. Lyssnade på boken i förhoppning att somna, men det gjorde jag inte.. Var alldeles täppt i halsen så jag inte kunda andas ordentligt.
Så idag så är vi alla hemma, från den största till den minsta.

Trist är det oxå att det är ett sådant tråkigt väder ute. Grått och regnigt är det.. Men när jag gick ut med Tyson så kom Malin ut med Bill så vi gjorde sällskap. Vi mötte Ellinore och Bettan oxå, fast hon gick åt andra hållet.

Målarfärg luktar det oxå, det är en jättestark lukt så jag blir alldeles yr i huvudet..

Men nu så ska jag lägga mig och vila en stund, är väldigt trött just nu..

Hörs senare! Hasta la vista!

Guten Nacht!

Nu har jag tittat på tv oavbrutet, nästan iaf, sedan halv sex. Är nog fyrkantig i ögonen nu.
Berny Blue var bra. Ibland kan man verkligen fundera över hur det svenska systemet ser ut, när de som vill ha hjälp och behandling inte får det, men de som inte vill måste.

Men nu känns det som om min förkylning bara blir värre. Så nu ska jag gå och lägga mig. Ska ta en treo först bara. Och borsta tanden..

God natt!


And be careful out there!

Måndag eftermiddagDå har jag tvättat klart och hämtat Lina i skolan. Och jag känner mig inte bättre i förkylningen. Har tagit en treo nu så förhoppningsvis så bli jag lite piggare snart. Håller på med avancerad kokkonst oxå.. Pomme och korv. Men det är allt jag orkar idag.. och snart så är det dags för Glamour, det ska bli spännande att se, det är ju så bra nu..

Och så börjar första tv utröstningen i Idol, det är tjejerna som tävlar idag... Hoppas att Loulou går vidare.

OCh kl 22 så är det dags för Berny Blue. Det handlar om hon Berny Pålsson som skrev Vingklippt ängel, det får man inte missa...

Bye bye/ Lena!

Tjugonionde septemberNäst sista dagen i september, jösses vad tiden ha gått fort! Det var ju för sjutton inte länge sedan det var maj. Och nu är det mindre än 3 månader kvar till jul. Buhu, det var inte kul att bli påmind om det. Men det är inte mycket att göra åt  det heller, det är bara att gilla läget gillalallala läget! Men det ser iaf ut som om det ska bli en fin dag. Fast det känns som om jag är påväg att bli sjuk, känner mig för förkyld. Tung i huvudet, tjock i halsen lite febrig.. Inte alls skoj... Men det är nu inte så konstigt om jag skulle bli sjuk heller, J o J är genomförkylda igen. Det är inte klokt vad de har varit sjuka sedan skolan började. OCh jag ska tvätta tror jag.. klockan 11 men jag har inget tvätt medel.. och på tal om att inte ha något.. KAFFE!!! Malin!! Du tog med kaffet så nu fick jag inte något imorse! Dumma dig! :o) Eller det fanns 3 mått så några droppar fick jag..
Men för att återgå till tvätten så måste jag försöka ta mig till ÖB och införskaffa lite tvättmedel för jag måste nog köra ett par maskiner iaf..Mitt andra hem
Tvättstugan, mitt andra hem

Markus har åkt hem, så nu är man lyckligt "singel" igen. Ska höra med mina änglar om jag kanske kan få åka till honom i helgen. Skulle behöve bli ompysslad lite.. få lite semester från mat och städ och allt sådant. Vi får se vad som händer. Det kan ju hända att vi är sjuka oxå, och då blir det varken det ena eller andra.

Men nu får jag sätta fart medans jag orkar!

Kvällen den tjugoåttonde

Ännu en dag till ända. Det har varit en trevlig dag tycker jag.. Det är bara det att LillUsama tröttar ut en totalt, men han är allt en liten raring ändå. Fasters lilla kärlek..
Nu har vi tittat på Mord i sinnet, det är så himla bra. Synd bara att det är sista avsnittet nästa söndag.
Men nu ska Lena knyta sig, lägga mig och lyssna på boken en liten stund kanske, så att den tar slut någon gång, Ska lyssna på Åsa Larsson nya sedan..

God natt och sov så gott!


And be careful out there!

Tjugoåttonde septemberVilken fantastisk dag det är idag. Solen skiner och det är riktigt varmt och skönt ute.
Jag, Markus och Tyson gick en långpromenad. Det var jätteskönt.
När vi kom hem så började jag med made, Stekte köttet, skalade potatis och nu så står allt på spisen och kokar..
Ska snart börja duka, Pelle och Malin kommer vid tre tiden.. Ska bli gott med kallops, fast Josefine och Jennifer tycker inte att det ska bli så gott..

   
Markus i början av vår promenad, jag                          Västgöragatan

   
Markus och Tyson             Ellinore i full fart           På väg till HusvagnsSvensson

   
Trädgårds figur                 Järnvägen

Tyson vattnar gräset
   
"Cheapy" vägen                                                               Grafitti
   
Det blåser                           Tyson spyr                        Kinnekulle

   
Utsikt över vänern             Tyson o Markus             

   
"Tomtesstugorna"      

   
Sista maskrosen             

   


Varabo.. konstig nummerskylt


Tyson vilar lite på vägen hem

God natt världen!


And be careful out there!

Style,Nordman och BrinkenstjärnaDå har vi varit på framnäs och frotterat oss bland kändisar. Inte illa! Vi såg Style, Nord man och sist men inte minst Michael Brinkenstjärna. Inte dåligt va? Nordman var som vanligt jättebra. Henrik, Tommy och Angelina kom oxå ner och tittade. Kul för Angelina som gillar musik så mycket.

Här kommer bilder från vår eftermiddag:

 
Christer Sandelin
   
 Christer Sandelin och Tommy Ekman                                           


Angelina


Michael Brinkenstjärna

   

   

Nu är det dags för mig att laga mat! Tagliatelle och köttfärssås..
Bye!

Tjugosjunde septemberGod morgon.
Idag så vaknade vi halv 10, gick upp och gjorde frukost, en helg frukost, ägg, juice, rostat bröd, kaffe... mums och till det melodikrysset, en tradition på lördagar som jag sällan missar. Med mamma i telefon luren inte att förglömmma. Det är trevligt..


Anders Eldeman, melodikrysset.


Men nu så ska vi dra ner till stan och kolla på Style och Nordman.  Ska ta lite bilder och lägga ut sedan..

Hasta luego!

Man borde inte sova när natten faller påDå har vi sett ytterligare ett avsnitt av Sleeper Cell, det blir bara mer och mer spännande för varje gång.
I morgon så blir det kanske stan och Nordman kl 2. Före dem så är det Style oxå.. De har man inte sett på några år. Vi får la se vilken lust man har i morognbitti.. Har lite ont i magen idag..

Men nu så ska jag borsta tanden och gå och lägga mig är lite trött nu..

Godnatt och sov så gott!


                                                                                       And be careful out there.........


Fredagskväll

Nu ser det lite mörkt ut för Stephanie..hehe...rätt åt henne.. hoppas att hon får vad hon förtjänar..

Idag så käkade vi Fläsk och löksås, det är så gott. Markus har kommit och han har oxå ätit och så har vi fikat och tittat på Glamour..hehe.. ja, han satt med oss och tittade en stund. Inte illa om jag får säga det själv.. Men nu så spelar han Guitar Hero Aerosmith.. Han var tvungen att prova det..

På söndag har jag bjudit hit Pelle, Malin, Angelina och LillUsama på middag, Kallops hade jag tänkt bjuda på.. Det är gott och passar bra så här på hösten..

Men nu så är det dags för en promenad med LillBobbon..

Och snart så är det dags för veckans avsnitt av  Sleeper Cell! det får jag inte glömma..

Hasta la vista!


 

Tjugosjätte septemberGod morgon!
Inte lika dimmigt idag, hoppas att det klarnar upp och blir en fin dag idag.
Ewelina har cyklat iväg till skolan, J o J börjar vid halv tolv. Halv ett ska jag och de på möte med rektorn och gympa fröken. Får se hur det går, men jag tänker informera dem om att jag inte tänker bråka med J o J om det. För jag tycker att om de bara sköter skolan för övrigt så struntar jag i om de aldrig går på idrotten. De kan få gå med stavar, eller ta en cykeltur eller en vanlig promenad så är väl det okej? Men jag undrar om skolan går med på det. Skit samma, men jag tänker inte bråka  om detta.

Fast nu så måste jag städa lite, fattar inte hur det kan bli rörigt när man inte gör något speciellt?Ha det så gott!

God natt

Då var det snart dags att krypa till kojs. Heroes är lika spännande som vanligt. Men nu såg jag på youtube att det finns en säsong tre av serien. Vet inte om jag tycker det är så bra. Vi får se. Det är trist när de gör serier på löpande band, de borde sluta när det är som bäst så att det inte bara blir pannkaka av allt. Och det vore synd på en sådan bra serie.. Vi får se hur det blir med denna.. Vet inte vad mer de kan hitta på...

Men nu så ska jag borsta tanden, krypa ner i sängen titta på slutet av Heroes och sedan är det Djur Polisen..

Natti natt!


And be careful out there!

Torsdagskväll

Då har nästan hela torsdagen gått, dagarna går verkligen fort. I morgon eftermiddag s¨komemr Markus, vi har inte träffats på nåstan 2 veckor nu. Det är lång tid.. Det är trist att vi bor så långt ifrån varandra, men det får gå.. Vi nöter ju inte på varandra iaf..

Dimmigt värre är det nu oxå... Hel otroligt dimmigt är det..

Snart så börjar idol oxå, då får vi veta vilka 16 det är som går vidare. Ska bli spännande. Men Nils behöver inte göra det.. Han är bara pinsam att titta på. Fast Ellinore tycker att han är bäst.. Hujeda mig..

Här kommer ett klipp från dag två.. Anna och Nils..
Tyson gillar att vara ute och rullar glatt i gräset..


Snart så är det dags för Heroes oxå... tror det iaf.. Trist att de bara visar ett avsnitt i vecka nu.. men det varar ju längre då..
För er som inte har sett serien så kommer här ett smakprov ur säsong ett..


Nu ska jag ta en liten promenad med Tyson innan Idol börjar.. Hörs lite senare! Bye bye!!!!

Bullar

Nu har jag bakat bullar, eller de var klara för ett tag sedan så vi har redan provsmakat dem och de var jättegoda..

Nu ska jag titta på Glamour!

Här är mina goda bullar

Tjugofemte septemberGod morgon allesammans, idag så var det väldigt dimmigt ute.. mycket mer än igår.. Men jag var inte så trött idag som jag var igår, det var skönt iaf...

Idag så ska jag baka bullar har jag tänkt, det var länge sedan sist. Gott att ha något till kaffet ibland. :o)
Fast först så måste jag städa lite och dammsuga. Måste duscha  Tyson oxå, han blev så smutsig om tassarna.

   
Dimmigt
 
Tyson nosar                                 
 
Myrstack
 
Väldigt dimmigt

Nu så är det dags att sätta fart. Hörs senare.. Bye bye!

sov så gottAnd be careful out there!

Lite smått och gottIdol pågår för fullt, fast nu är det reklam. Det är bra, jag gillar den här juryn. Fast jag blev lite sned nu för jag har ju tänkt att se på Heroes. Men nu gick det upp ett ljus för mig, det är inget avsnitt av Heroes idag. Det är ju den nya serien med Persbrandt istället. Att jag inte har fattat det tidigare det övergår mitt förstånd.. jaja.. inte kul,, får se om jag tittar eller inte..

Trött är jag oxå, och inte har jag lyssnat en sekund på min bok idag..men jag kände att behövde ta en liten paus.. Men nu saknar jag boken.. får ta och lyssna en stund nu ikväll.. Det är så skönt att lägga sig och lyssna, man somnar så gott.. Alla borde prova på.. Just nu så lyssnar jag på Dödskällan den är inte så där väldigt bra, men jag har inte lyssnat så länge än, men jag kommer nog att höra klart på den iaf..

Nu blev det snyftigt i Idol.. kan inte låte bli att fälla ett par tårar när Anna går vidare och får så mycket beröm..*snyft*

Kväll

Glamour är hur bra som helst.. hehe.. konstigt.. det händer en massa spännande saker just nu..

Idag börjar en ny svensk serie på tv4, Oskyldigt dömnd, tror jag den heter. Med Mikael Persbrandt. Den kanske är bra. Men jag vet inte om jag orkar följa någon mer serie. Får se hur jag gör..

Men nu så ska jag ta och gå en promenad med Tyson, han behöver rastas. Han är så fin nu när han är badad och borstad.

Bye bye..


Ps. Varför bloggar alla andra så dåligt? Har ju nästan inget att läsa juh! Ds

Tjugofjärde septemberI dag var det tungt att gå upp, jag var jättetrött trots att jag somnade ganska tidigt. Kanske är det en förkylnig på g eller nått för jag har fortfarande on i huvudet. Inte lika mycket som igår men den finns där.

Dimmigt är det ute oxå, knappt man såg skolan från våra hus och det är ju inte så särskilt långt. Alla utom Lina är i skolan idag. Hon har ont i halsen och huvudet säger hon. Men till sin psykopat måste hon idag iaf.. Klockan 3 ska hon vara där.

Tyson har badat nu. Han ligger i soffan och är sur på mig..hehe.. han är så rolig efter badet, han far runt runt runt som en dåre och skubbar sig mot allt. Men nu är han ren och fin igen så att man kan ha honom inomhus..

            
Tyson börjar gå                      Det är dimmigt                                                                         

      
Bäcken är nästan tom         Höstlöv på marken             andra änden av bäcken 

      
Träden är gula                    Tyson gör nummer två        Väldigt höstigt     

        
Vi går genom skogen        Nummer ett                             Tyson är jordig

                     
Frukost innan badet              Tyson vill inte bada                Färdig och vill upp                 
                                                              
Jättesur bobbo

                         
           
      Skubbar  mattan                    och väggen                           och mattan

Han är rolig han, men nu ligger han och torkar i soffan. Ska snart borsta honom och då blir han ännu surare på mig, men det är smällar man får ta. Nu ska jag göra lite nytta.

Hasta la vista!Natten igenFrämande fågel är bra.. Eva Röse är en bra skådis.. tycker jag iaf..

Min huvudvärk blir inte bättre så nu ska jag ta en treo och gå och
lägga mig och titta på Djur Polisen.

Sov så gott och Vi hörs i morgon!

Och... be careful out there!

Tisdag kväll

Glamour är spännande nu faktiskt.. Händer en hel massa.. Kul.. bara det inte blir stiltje snart igen..

Idol var oxå bra.. Juryn var lite elakare nu än det varit tidigare..
Och nu så börajar Främande fågel, förra avsnittet var ju bra så jag har förhoppningar att det ska forsätta att vara det..

Annars så mår jag lite bättre nu, fast jagahr huvudvärk och tabetten har inte hjälp så mycket.. Får gå och sova tidigt..

Och Tyson måste BADA  han är jättesmutsig! Så imorgon efter morgon-promenaden så MÅSTE jag bada honom.. Han är en riktig liten lortgris min lilla bobbo.. Men han är fin iaf..

Nu så ska jag titta på Tv..

Bye!


Tisdag eftermiddag

Har inte gjort så mycket av det som stog på min lista för dagen. Städat lite i köket och tittat på Glamour det är allt jag gjort.
Har inte mått så bra idag. Det blir nog bättre i morgon och inget springer ifrån mig och ingen kommer heller hit och gör det åt mig..

Hasta luego!

tjugotredje september


Fy för den leda vad jag var trött när klockan ringde idag!
Ville verkligen inte gå upp! Huvva!
Och inte blev man ju direkt gladare och piggare när man fick
se hurdant vädret var. Grått, grått, grått så långt ögat kan nå..
Inte alls skoj.. Och jag är fortfarande lika trött..

Vad står det på min agenda idag då?
Inte så mycket är jag rädd..
1. Städa i köket                
2. Dammsuga                 
3. Bada Tyson                  
4. Reprisen av Glamour

Det är väl allt jag kan komma på för tillfället.
Men först av allt så måste jag vakan till liv.
Och så måste jag få Lina att kvickna till hon börjar 9,30.

Bye Bye!Grått och trist..

Nity nite

Då var ännu en dag slut. Ska lägga in en ny bok och sedan krypa till kojs. Ska se Djur Polisen oxå...
Så sov så sött alla mina vänner och dröm trevliga roliga drömmar..And be careful out there!

MåndagkvällHejsvej!
Nu har jag varit på föräldramöte. Det var trevligt, väldigt fina lokaler och
trevliga lärare verkar det vara. Så det var helt okej. Fast det enda felet var
 att jag inte fick se på dagens avsnitt av Glamour. Så nu måste jag komma ihåg
reprisen i morgon. Jag är väldigt trött idag, skulle helst av allt vilja gå och lägga mig nu.
Fast jag får väl vänta en liten tid till, en timme eller så. Nu kommer tjejerna hem hör jag
och de är inte vänner hör jag. Jaja..dessa ungdommar. Bara de bli vänner snart igen så.

Men nu så ska jag titta på tv en stund.

Bye!

Eftermiddag

Nu börjar jag bli trött. Har städat lite grand och håller på med tvätten, det sista torkar nu. Har även varit till Dafgårds och köpt lite panpizzor och lasagne. Det var billigt..

Buhu.. jag tror inte att jag orkar gå på föräldra möte ikväll.. Men jag måste ju göra det..

Och så funderer jag på vad vi ska äta för nått idag.. vet inte vad jag ahr lust med.. Pommes och korv skulle vara gott.. Orkar inte göra någon "riktig" mat. Så det får bli nått snabbt och enkelt.. Kom precis ihåg att jag inte har någon mjölk hemma.. så jag måste nog åka iväg och köpa det.. Vill inte och orkar inte... Det är synd om mig ju..

Jaja...ingen ide´att sitta här och tycka synd om sig själv så det är väl lika bra att jag tar itu med det som måste göras..


Bye bye!

tjugoandra septemberVad kyligt det var i morse. Pratade med Erik vid 7 och han sa att han fick skrapa rutorna på bilen när han skulle åka hit till jobbet. Det måste väl ändå vara i tidigaste laget? Men det ser ut att bli en fin dag iaf. Solen lyser och himlen är blå. Luften är klar. Rätt så skönt faktiskt. Hade sällskap av Malin på morgonpromenaden med Tyson, trevligt att slippa gå ensam.

Men nu så ska jag sätta igång och städa. Måste damma, dammsuga och torka golven. Tvätta ska jag göra oxå..mattor idag. Har nog lite kläder som behöver tvättas. Men idag så ska jag inte glömma bort att jag tvättar.. :o)

Alexander och J o J är i skolan Ewelina börjar 11.45 så snart ska jag väcka henne...

Hasta la vista!

Godnatt

Då var det dags att hoppa i säng. Fast först så måste ju Mord i sinnet ta slut, det är reklam nu så jag tänkte passa på att säga godnatt nu..


And be carefull out there!!

Kvällen den tjugoförsta september

När vi var på Onoff idag så hittade vi Guitar Hero Aerosmith för 499kr! Så det köpte vi naturligtvis så nu har vi två gitarrer. Det är roligt att spela mot varandra. Tydligen så ska Aerosmith utgå ur sortimentet, det fattar jag inte för det var roliga låtar att spela.. tycker jag iaf.. J o J tyckte oxå det.. fast det är klart vi har spelat det gamla nu så vi har tröttnat..

Sedan så åkte jag ochj Lillemor ut till Trässberg och Ronny för att hämta hem Stephanie... det var inte lätt vill jag lova, men hon följde med tillslut..  Men nack delen med detta var att jag glömde av att jag tvättade.. så  när jag kom hen kl nio och skamsen traskade in till tvätten så var den som tvättade efter mig där, och kag bad tusen gånger om ursäkt för att jag var sen, men den snälla månniskan som tvättade hade till och med hängt upp min tvätt och plockat ner den torra och tömt torktummlaren och lagt i där igen..Det var snällt..Det är inte många som skulle gjort så.. Tack igen!

Nu så tittar jag på Mord i sinnet, det är mycket bra.. Gillar Tony Hill.. Men nu måste jag springa ut och hämta min tvätt...

bye bye!

Tjugoförsta septemberVisst är det konstigt att man alltid blir väckt när man kan få sova?
Tredje gången denna veckan, idag var det mamma som ringde och
väckte mig kl 10.. Fast hade ju sovit rätt så länge, men hade hon inte ringt hade
jag sovit en stund till. Ska nog stänga av telefonerna nästa gång jag
vill sova ut. Idag så händer det väl inte så mycket, ska nog åka till OnOff men
Josefine och Jennifer tror jag. De nämnde nått om det igår. Sedan så blir det väl
bara att laga mat, diska och så ska jag tvätta kl 4. Någon maskin iaf. Om det är
nått de behöver tills i morgon.

Hasta luego amigos!

God natt

Då var lördagen nästan slut, jag är mega trött. Liam oxå och han har redan gått och lagt sig. Nu ska jag oxå snart krypa ner i sängen. Tänkte ligga där och zappa lite tills jag somnar. Ska bara ringa till Markus och säga godnatt. Lina ska tydligen sova hos Michaela. Josefine och Jennifer är hos Mishell och jag vet inte om de tänker komma hem eller inte. Måste ringa till dem och höra efter.

Malin, Pelle, Madde, Henrik, Fia, Erik och Jessica partajar idag, Madde var här så jag ringde efter en taxi åt dem. Hoppas att det får det roligt ute.

Nu kom visst J o J hem så jag behöver inte ringa. Gott det..


     And be carefull out there!

Tjugonde septemberIdag tog det tid innan jag kunde sätta mig ner för att blogga!
Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket.. hehe

Liam har ju sovit här och det var ju Sjöslaget så de var bara att gå upp
och gå ut på plan. Men det är ju skoj så det är helt okej.
Liam var jätteduktig, han har ju inte tränat så där jättelänge.
Vädrets makter hade vi med oss oxå, det blev riktigt varmt och skönt på efermiddagen.

Vi tog med oss Dyllan och Angelina ut oxå. Dyllan hade görsköj, tror jag.
Han lullade omkring och såg på folk och pratade.

När Sjöslaget var över så traskede vi hem och jag ställde mig och lagade mat.
Hade lovat söstra mi tacopaj, och de som inte åt det fick vanlig tacos.
Mums fillibabba!


Hela laget. Lakers/Marvels
   

 

   

   Nu ska jag titta lite på tv..
se ya later!Natten

Fy fasiken vad Sleeper Cell är bra. Det blir bara bättre och bättre fär varje avsnitt.. Tycker jag iaf.. Ni som inte har sett serien, ni vet inte vad ni har missat så se den om ni får en chans.

Men nu så är det dags att sova.And be carefull out there

Fredagskvällen

Då var Glamour avklarad för denna veckan. Så nu måste man vänta ända tills på måndag innan man får veta hur det går. Attans oxå..

Men snart så är det dags för Sleeper Cell och det är ju inte fy skam.. :o)

Ska åka till affären snart och handla något gtt till oss nu i kväll. Och i morgon är det dags för Lakers cup Sjöslaget, och Liam ska vara med och spela så det blir att gå upp tidigt för oss. Han ska vara ute på plan kl 9.30. Första matchen spelas kl 11,00. Det ska bli kul. Bara det inte är jättekallt, dår är det mindre skoj. Måste göra en matsäck oxå, måste komma ihåg att fråga Liam vad han vill ha för något..

Bye Bye for now!

PokemonkillenEn härlig kille.

Nittonde septemberVilken fantastisk morgon det är idag! Varmt och skönt och en sol som lyser klart. Underbart.
Andra gången den här veckan som jag blev väckt när jag hade en liten "sovmorgon". Inte alls kul.
Idag var det Maria som ville "låna" mjölk och bröd. Ska nog börja stänga av telefonen när jag går och lägger mig.

Nu ska jag snart åka mer Josefine, Jennifer och Mishelle till djuraffären. De ska kolla på en tröja eller
nått till Adidas, och jag ska kolla mat till Tyson..


Tyson har bråttom på morgonpromenaden.Lille Adidas fryser och behöver kläder

Hasta la vista amigos!
Hörs snart igen!
Pussssssss!

Natti natt

Japp, då har man sett på Heroes, och nu så måste man vänta en vecka till på nästa avsnitt. Det blir bara bättre och bättre tycker jag..

Idol var oxå rätt så bra, det var väl inte någon så där jätte dålig men inte heller någon som var jättebra..

Nu ska jag bara titta på Djur Polisen och så är det dags att sova sen.


And be carefull out there


Torsdagskväll

Då har denna dagen nästan tagit slut. Har sett på Glamour nu och det är spännande faktiskt..hehe...det kommer jag aldrig att lyckas övertyga Markus om..hehehe.. Han kan inte förstå hur någon kan titta på det..hehe.. Men men... alla tycker vi om olika saker..

Hos psykopaten gick det bra.. hade mycket att prata om idag..

Nu börjar Idol om ett par minuterm undrar om det är någon "stjärna" med idag..
Och sedan är det Heroes..

Hörs om en stund! Adios!

Eftermiddag

Då har jag varit och storhandlat.. Inte så kul att se hur pengarna får vingar.. Men vi måste ju äta..tyvärr.. :o)
Nu så är det dags för mig att åka iväg till psykopaten, ska vara där kl 14..kul, vet inte vad jag ska tala med henne om. Men det löser sig bara jag kommer dit.

Sedan ska jag hämta Lina efter det, "ta med dig en bok" sa hon "för jag kanske blir lite sen".. Kul att sitta utanför skolan och vänta igen.. Inget jag ser fram emot precis..

Har även sett på reprisen av Glamour så att jag fick se hur det gick. Men nu ser jag fram emot att Brooke ska förföra Ridge.. och att Stephanie ska få reda på att Eric och Donna har ihop det.. haha..rätt åt henne!!!

Hasta la vista amigos!

En till

Var tvungen att visa John oxå.. wow! säger jag..


Artonde september


God morgon!

Tänkte bara göra så att alla vaknar denna morgon. Det går ju inte att undgå när man hör denna "ljuva" stämma.. :o)
Olga var något utöver det vanliga.

Tre av fyra är i skolan, de började kl 8. Lina börjar 10.30 men hon vägrar att gå upp, men det måste hon göra nu..
Måste ta en svängom med dammsugaren oxå, men först så ska jag bada..

Baj baj!

Onsdagkväll

Idag var nog den absolut sämsta i idols historia med.. Hehe.. ja, kära barn... Undrar varför ingen har talat om för dem att de suger..

Heroes är lika bra som vanligt.. Är nog en av de bästa serier jag sett..

Snart så är det dags att ta kvällspromenaden med Tyson sedan Djur Polisen och så sova..


And... Be carefull out there!

Inget Glamour idag

Stackars mig, idag får jag inte se dagens avsnitt av Glamour.. Attans oxå..
Jag ska på styrelsemöte kl 18.00, så jag missar det. Får Verkligen försöka komma ihåg reprisen imorgon.
Det är ju så spännande nu..
Men det är inget jag kan göra åt, och det är ju inte hela världen heller iofs.

Trött är jag oxå, skulle vilja gå och lägga mig och ta en tupplur. :o)
Men jag vet att jag skulle vara ännu segare om jag skulle göra det så jag låter bli.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe så att jag kvicknar till.

Hasta la vista!

HelloooooooooooNu har jag lyssnat klart på den andra boken om Eva och ska börja på den tredje.. De är jättebra..

Tvättar gör jag oxå liksom jag gjorde igår, känns som om tvättstugan är mitt andra hem, borde kanske ställa in en säng där snart..

Idag så har jag inte hört ett ljud från någon.. Förutom mamma och Markus då.. Annars så har de varit alldelse tyst.. konstigt.. Jaja, det är ingen som vill mig något... stackars lilla mig..
 
Men nu så ska jag gå ut till mitt andra hem..

Hasta luego!

Sjuttonde septemberÄnnu en fantastisk dag!
Nja... det är väl inte så värst trevligt.. det är grått och trist och kallt..
Lina är i skolan och jag ska väcka Alexander nu.. Han ville bli väckt kl 9 men nu är den redan kvart över så jag måste gå upp nu..

Här kommer klippet från den "bästa" från Idol igår.. lyssna och njut.. :o)Tisdagskväll

Nu var det nära att Tylor kom på att det är Brooke som är de den biologiska mamman till Baby Jack. I morgon så vet hon nog det.. Ska bli kul.. Idag så handlade det inte om något annat än det.. Men det är konstigt att de hinner med allt på en enda dag.. Alla dessa tester som de har tagit borde det väl ta en dag eller två innan de får svar på.. Men inte i Glamour inte, då kommer svaren ögonaböj... jaja..

Idol var lite små kul... Jag gillar den här juryn bättre än den gamla, de är lite roligare. Gillar Anders Bagge mest..

Nu är det den nya serien om Maria Wern, har läst alla bäcker av Anna Jansson och de är bra så jag har förhoppningar om att den ska bli bra, iaf bättre än Läckberg serien som var värdelös.. Men hittills så är den skaplig..15 minuter typ... :o)

Snart så är det Djur polisen och sedan bingen... ska bli skönt att lägga sig för jag är trött.. Ska gå en sväng med bobbon oxå..och,,,, be carefull out there!


De bästa ur idol castingen hittills


De bästa ur idol castingen hittills

 


Alex är skojig


Böcker

Just nu så läser jag den andra boken av fem i Lotta Thells självbiografiska romansvit om Eva.


     

Utan en tanke

Som tonåring fast på heroin tvångsintas Eva på ett Hasselakollektiv för rehabilitering. Behandlingen är nedbrytande och förnedrande och hjälper inte Eva ett dugg. Men hennes kärlek till hästar och hennes obändiga envishet gör henne till en överlevare även om livet levs på Plattan.


I skuggan av värmen

Utrustad med tre sprutor heroin tar sig Eva an nattpasset som väktare. När hon inte jobbar tänder hon av. Eva lever, men det är inget liv.
Så möter hon Erik. Han är på riktigt - och han vill ha henne - men han är också polis.
Eva tvingas in i ett dubbelliv där insatserna blir högre och högre.
Ska hon våga lita på Erik?    

Bortom ljus och mörker

Eva och Erik är gifta och livet fungerar någorlunda. Eva har fått metadon av en läkare, men det dras plötsligt in. Hon kastas ut ur den fungerande världen och jakten på heroin blir återigen det enda som betyder något.
Trots kärleken.
Trots att Erik finns där och försöker.
Hur länge ska han orka? Och kommer Eva att överleva?

  


   

Kärleksbarn

Eva kämpar hela tiden. Varje dag. Mot smärtan, ångesten och suget.
Erik har gjort allt för henne. Ändå känns det inte bra.
Håller han på att förändras?
Kommer deras kärlek att överleva allt?
Nu är det Evas tur att ge Erik det han önskar - ett barn, en familj.
Ska hon klara? Ska hon orka?
För kärleks skull

Nu ska allt bli perfekt. Eva och Erik har fått världen vackraste flickebarn. Eva är drogfri, de bor på en idyllisk liten gård.
Då händer något som Eva aldrig anat.
Konsekvenserna blir förödande.
Ska Eva någonsin få bli lycklig?

Böckerna är jättebra skivna och håller en fången från början till slut..

Sextonde septembervisst är det typiskt att när man för en gångs skull kan sova lite längre på en vardag så blir man väckt.. Och inte bara en gång utan 2! Först så rigde min bror och frågade om jag kunde ta med Bill på en promenad, nemas problemas, och en stund senare ringer Malin och frågar om jag kan ta med mamma blöjor...heheh... ska kolla om jag har..

Men nu ska jag väcka änglarna..

Pusss!


Natten återigen

Då var det dag att gå och knyta sig..
Ska bara titta på Djur polisen först.. och fälla några tårar som vanligt...and be carefull out there!

En verkligt fin visa


Något litet skoj


KvällenNu händer det nått på Glamour igen. Äntligen har Tylor fått bebisen och snart så uppdagas det att det är Brookerskan som är donatorn..hehe.. ska bli kul att se...
Har inte gjort nått särskilt idag.. har handlat åt mamma.. och väntat utanför De la Gardie i 45 minuter..skit kul.
Annars så har jag mest tagit det lugnt eftersom jag varit trött hela dagen.. Vakande ju så tidigt.. Men det är bara att gå och lägga sig tidigt idag..

Jennifer och Josefine är sjuka idag, förkylda, men rektorn ringde iaf vid halv elva och det var ju bra, hon verkar vara trevlig.. vi får se hur det går med tjejornas idrott.. hon ska ringa imorgon igen, när hon har pratat med Tyrann gympa läraren..

Hasta la vista!

Femtonde September
Det var inte alls skoj att klockan ringde imorse. Hade nog legat vaken i ett par tre timmar och var hur trött som helst. Typiskt alltså..
Nu väntar jag på att rektorinnan på Fredriksdal ska ringa mig, men det är så tyst så.. Fast min psykopat ringde och undrade vart jag tagit vägen.. Skulle visst ha varit där klockan 9, men jag hade glömt att vi bytt dag för det var någon utbildnig imorgon.. kul. men jag ska dit på torsdag istället..

Annars så händer det inte så mycket skulle jag tro, ska kolla på Glamour vid halv 12 eftersom jag inte såg det i fredags, om jag nu kommer ihåg det. Annars så är det väl bara samma gammla vanliga..

puss o kram!

Kvällenand be carefull out there

Söndagen den fjortonde september

Hejsan,
idag så sov vi länge ända tilla 10.30 då Alexander ringde och väckte oss.
Vi var ju och spökade igår så det blidde lite sent..

Här kommer några bilder från det äventyret:

           
Markus på parkeringen      Tjejer bak i bilen                   Therese är tuff                      och Jessica

           
På led ut i skogen               Malin är rädd                        Trappan upp                        Spöket i grottan?

             
På väg till paviljongen          Rädd?                           Therese är rädd för Jennifer   Allvarlig diskussionPå den här bilden lyckades jag fånga orber
 så det finns kanske något där uppe trots allt..


Men här fångade jag en mycket konstig orb..

Det var lite kusligt där uppe på kullen inatt.

Men idag så har jag stått vid spisen och lagat mat i flera timmar. Men det är rätt så kul tycker jag. Maten blev god oxå och det gör ju inte saken sämre..

Men nu är jag trött och ska nu lägga mig hos Markus i soffan och vila lite..

Hasta la vista!


Lördagskväll

Idag så åkte vi ner till stan en sväng och Markus köpte magmedicin och gerymax eller vad det heter. Så att han ska få lite energi när höstmörkret börjar komma. Han är ett big fan av naturmediciner medans jag är mer skeptisk till sådant.
Sedan så åkte vi tll zoo och köpte en ny mat till Tyson för det verkar som om hans mage har blivit väldigt känslig. Och blir han inte bättre av det så får jag ringa till veterinären för en undersökning.

Gick sedan till Hjärtbergs och handlade lite till oss och till mamma.
Till middag så käkade vi potatisgratäng och fläskfilé. Mumsfillibabba! Hälsade på Malin och Pelle en sväng och drack en kopp kaffe. Sedan så tittade jag och Markus på filmen som Therese rekomenderade, An American crime, den var verkligen bra. En väldigt grym människa den där..

Imorgon så ska vi äta kålpudding, det ska bli gott för det var länge sedan sist.. De som inte äter det får köttbullar.. Det är inte på långa vägar lika gott som kålpudding.. Pelle, Malin och barnen ska oxå äta här..

Men nu så ska jag gå och hålla min gubbe sällskap, han känner sig nog lite ensam och övergiven där i soffan.. Han tycker nog att jag är lite tråkig när jag sitter här vid datorn...
God natt och sov så gott! och....be carefull out there!


God morgon

Nu har vi klarat av melodikrysset ännu en gång. Idag var det mer än lovligt enkelt. Men det ska väl vara det någon gång oxå.
Tyson ska nu gå sin morogn promenad, det gör Markus, medans jag gör mig iordning, vi ska åka ner på stan en sväng. Det var länge sedan vi var nere på torget. Och det är ju rätt fint väder, även om det är lite kyligt.

Dags för morgon toaletten.. hasta luego!

NattenHar nu tittat på Sleeper Cell och det blir bara mer och mer spännande..

Men nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna så det är dags att äntra bingen!


Natti natt!


Fredag eftermiddag

Nu är jag rejält trött! Skulle kunna somna på ett ögonblick om jag tillåt mig att göra det.
Men det går ju ej för jag ska snart köra iväg Alexander för han ska lana i helgen.
Själv så tänker jag inte göra så speciellt många knop, jag vill VILA!


Nu börjar snart Glamour och jag kommer att missa det, hur kul är det på en skala?
Det går ju i repris men jag missar alltid det.. Jaja, det är inget att göra åt..

Sleeper Cell är i kväll oxå, det får man ju inte missa..

Men nu kom Alex nersläpandes med datorn...

Baj Baj!

Fredagen den tolfte september

                                                 

Idag var det inte kul att gå upp. Klockan ringde 05.50 för jag var tvungen att gå upp för att börja tvätta. Ewelina skulle ha samma kläder på dig idag som hon hade i förrgår pga en filminspelning i skolan. Så jag var inte så lycklig över att få gå upp så tidigt. Men vad gör man inte för sina små änglar?Morgon promenaden med Tyson var inte så rolig den heller för jag tog inte på mig mer än en tunn tröja så jag frös som en hund!

Körde sedan Lina till skolan, snäll som jag är; och sedan så fortsatte jag gårdagens arbete med att försöka få tag på rektorn på Fredriksdal. Vilket inte visade sig vara det lättaste för tillslut fick jag tag på rektorsekreteraren som informerade om att hon var på kurs. Men jag bad henne se till att hon ringer mig det första hon gör på måndag morgon.

Har annars bara sprungit fram och tillbaka til tvätten. Tvättar vinter jackorna för det är dags att ta på sig den nu. Iaf på morgon och kväll.

Men nu ska jag ta en dusch och bli lite ren..

Hasta la vista!

Torsdagskväll

Ikväll har det inte hänt så mycket, har mest tittat på tv. Glamour där handlar det fortfaranade om Brooke, Ashley och Ridge. Donna och Eric har fått till det ordentligt och Thorn har kommit på dem. Men nu börjar dessa historier bli gamla och det får börja hände nått nytt snart.

Idol var inte så bra idag, det var inte någon gör bra som de hittade i detta avsnitt.

Heroes blir bara bättre och bättre, idag så var det mer än lovligt spännande.

Och nu så är det dags för Djur Polisen och ett antal tårar.

Godnatt och sov så gott. och...be carefull out there...

Eftermiddag

Nu så har jag och mamma varit till Jysk, hon handlade nya gardiner och kuddar tilll vardagsrummet. Sedan så hjälpte jag henne att sätta upp de nya gardinerna och det blidde bra.. Det var trevliga gardiner.

Nu så ska jag greja lite här hemma innan det är dags att hämta Ewelina kl 16.00..

Hasta luego

Torsdagen den elfte september

Godmorgon!

Idag så är det ingen strålande morgon, det är grått och trist och lite regnigt. Inte kul alls..
Gick en långpromenad med Tyson trots det.

Lyssnar på en så bra bok, Peter Robinsons, En märklig Affär. Görbra..

Alla barnen är i skolan samtisigt för en gångs skull, så då ska jag passa på att städa övervåningen, har väll ett par timmar på mig, måste även ringa till rektorn på Fredriksdal och prata med henne, men det svarar inte så jag för ringa om en stund igen..

Hörs om en stund igen!

Hasta la vista amigos.

Och så blev det natt den tredje dagen

Heros pågår för fullt, det är lika bra och spännande som vanligt. Skulle vilja ha båda säsongerna på dvd. får önska mig det i julklapp.. Fast jag vill ha Svenska hjärtan oxå..

Snart så börjar Djur Polisen och som vanligt så kommer jag nog att fälla en tår eller två. Och sedan så är det dags att krypa till kojs.

Så god natt alla mina vänner sov så gott... och.... Be carefull out there!

Idol 2008

Vem är vem?


Gary Sinise?Andreas Carlsson?


Om detta tvista de lärde..

Onsdag eftermiddag

Hej igen,

då var jag tillbaka. Har nu varit hos mammsen och hjälp henne, satte upp nya gardiner i köket, dammsög och torkade golven. Sedan så åkte vi till Pk, men det fanns inga gardiner där. Så i morgon ska vi åka till Jysk och kolla där.

Hann inte mer än komma hem när Malin ringde och frågade om jag kunde passa LillUsama en stund. Och det gjorde jag ju naturligtvis, han är ju fasters lille kille, trots att han är värre än Orkanerna Ike och Katrina tillsammans.

    
Han är mycket intresserad av Wii kontrollerAjaj säger Faster

Törstig liten kille


Kan själv!


Stackars lilla Angelina fick inte bada i stora bassängen. Trots att hon kan simma. Fast hon simmar ju på sitt eget sätt och då får hon lov att vara i lilla.. Hon ville att någon skulle följa med henne till Skara badhus, men det var inte någon som ville.
Men nu så ska jag ta ett bad och sedan så är det dags för Glamour och efter det så ska jag på föräldramöte för Alexander. Ska förhoppningsvis få reda på när han ska ut på praktik och annat sådant.

Det har börjat regna igen, det är inte så skoj, tycker faktiskt att vi har fått tillräckligt med vätska nu..

Hasta la vista!

God morgon världen

Ah vilken ljuvlig morgon! Kylig och klar luft. Man vaknade verkligen till liv på morgon promenaden med Tyson. Träffade på Ellinore och Bettan så vi hade sällskap.Nu så ska jag ta itu med dagens sysslor och vänta på att mamma ska höra av sig för att få hjälp med vad det nu är som hon vill ha hjälp med.

Höres lite senare!

Slutet av dagen

Så har även denna dagen kommit till sitt slut.
Det har varit en ganska skaplig dag, mycket har blivit gjort.
Men Markus fick åka hem från jobbet pga huvudvärk hoppas att han blir bra tills i morgon. Stackars honom.

Fredrik var här i eftermiddag oxå, så jag smorde in hans nya ryggtatuering med Helosan salva. Sedan så spelade vi lite Guitar Hero.

I morgon så ska jag hjälpa mamma med något som hon ville ha hjälp med. Och så ville hon visst till PK - secondhand och se om de har några gardiner. Jaja..vi får la se vad som händer.. Annars så ska jag försöka röja lite på övervåningen det behövs nog dammsugas och torkas golv där uppe med är jag rädd..

Men nu så ska jag titta på Djur Polisen och fälla några tårar över hur elaka människor är mot sina djur..

God natt och sov sött!   och.....Be carefull out there

Efter Glamour tid

Nu har jag tittat på Glamour. Idag hände det väl inte så mycket. Eric köpte tillbaka Forrester Creation från Nick, han fick lova att han skulle skilja sig från Stephanie. Han lovade Nick att han skulle göra så, men senare så säger han till Donna att han kanske inte alls ska göra det. Dumma Eric..

Här kommer en bild på Glamours gamla logga:Och en på alla skådisar:Nu så ska jag ta och göra lite nytta igen... See you later aligator!

Städat

Så där ja! Nu har jag varit jätteduktig!
Dammat, dammsugit, skurat slängt en massa bråte. Bytt gardiner i köket. Tvättar gör jag oxå.
 Är imponerad av mig själv fakriskt, jag kan om jag vill. Fast det är ju inte så ofta lusten anfaller mig. Tyvärr..
Tvätten är inte klar än och jag har lite små plockande kvar innnan jag är färdig men jag behövde en liten kaffepaus..

Första boken av 10 i en serie av Arne Dahl, De största vatten, är avklarad. Den var bra, en 4 på en skala till 5.
Fast nu visar det sig att det inte är bok 1 utan bok 5. Men det gör inte så mycket, man behöver ju inte läsa dem i ordning.

Men nu så ska rusa ut till tvätten..

Hasta luego!Tisdagen den nionde september

Ännu en underbar morgon!
Och jag är på hugget och ska börja städa. Har plockat fram trasor, hinkar och medel och är redo att sätta igång!

Mp3 spelaren är laddad och jag har rätt mycklet bok kvar att lyssna på.

Så nu dammråttor och annat smuts akta er for here I come!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guten nacht!

Då var ännu en dag lagd till handlingarna.
En del uträttat fast fortfarande inte det som borde blivit gjort. Jag måste städa snart innan det gror igen totalt.
Måste damma, och torka lite var stans, torka golv och dammsuga. Tvätta fönstren skulle inte skada heller även om det inte var  så speciellt länge sedan det gjordes. Så imorgon, gott folk, så börjar min städning. På heders ord! Jag lovar! Cross my heart. Nåja, jag ska åtminstone försöka ta mig i kragen och göra nått iaf..

Nu så ska jag titta på Djur polisen och gråta lite.

Baj baj.. och... Be carefull out there!

Kvällen

Maten smakade alldeles utmärkt. Det var inte sista gången jag lagade det.

Annars så har jag gjort en del idag, har gjort iordning på altanen det tog lite tid pga alla de där förbaskade björk frön. Jag hatar björk frön!
Tvättat har jag oxå gjort, diskat och städat lite grann.
Boken jag lyssnar på är bra, tror faktiskt att min syster skulle gilla den.

Nu så är det snart dags för Glamour, det ska bli spännande att se vad som händer idag. Hur går det för Donna och Eric? Och stackars Brooke hur går det för henne efter att hon bröt i hop på modevisningen? Det ska vi få svar på idag..

Dagens middag

Idag så ska vi äta kycklinggryta med grönsaker. Enkelt och mycket gott

Här är receptet:

700 g kycklingfilet
2 msk matfett
Salt
Svartpeppar
½ pressad citron
2 morötter
2 purjolökar
400 g skalade tomater
1 dl buljong

Skölj och torka kycklingdelarna och bryn dem i matfettet.
Salta och peppra och pressa över citron.
Skiva morötterna och skär löken fint. Varva detta med kycklingdelarna i en gryta.
Häll på spadet från tomaterna och buljongen.
Låt kycklinggrytan småputtra under lock på svag värme ca 20 min.
Servera gärna med potatismos och grönsallad till.

Mumsigt så det förslår..Måndagen den åttonde september

Godmorgon!
Sovit gott?
Det har jag, vaknade kl 6.30 en hel halvtimme innan klockan skulle ringa. Skönt att kunna ligga och morna sig.
Alexander är hemma från skolan idag, han är förkyld och har ont i halsen. Josefine och Jennifer är i skolan och Ewelina börjar någongång vid 12 tiden kommer inte ihåg exakt. Fattar inte vad det är för konstiga scheman de lägger nu för tiden, ungarna är ju aldrig i skolan! Jag har ingen FRITID. Men det är bara att gilla läget i det här fallet oxå. För jag får tyvärr inte lägga nya scheman till dem där de är i skolan från 08.00 till 18.00.

Vad står det på mitt schema idag då?

1) Städa
2) Tvätta kl 11 i den lilla tvättstugan
3) Göra i ordning på altan spola av utemöblerna och ställa iordning för vintern

Natti natt

Ja, då var det dags att knyta sig.

Har precis diskat en JÄTTE disk för hand. Diskmaskinen var överfull och jag orkade inte låte disken stå för att vara tvungen att plocka ur den och sedan fylla den igen och köra den en gång till, lika så bättre att diska för hand det går snabbare.

Jag ska bara informera om att jag klarade av 2 låtar på Lou´s inferno, nämligen Cliffs of Dover och Number of the beast. Jag är så duktig så! Snart så är det dags att börja spela på hard. Men det kommer jag nog inte att klara av..

Nu så ska borsta tandrota och sedan krypa ner  i den sköna sängen, lyssna på ett par ljudspår på boken och sedan sova min skönhetssömn..

Godnatt och sov så gott.. och....Be carefull out there!!

Guitar Hero

Sa**n vad svårt det är att spela Lou´s inferno på medium.

Klarar inte Raining Blood
Klarar inte Cliffs of Dover
Klarar inte Number of the Beast
Klarar inte One

Vet inte hur jag ska bära mig åt...

     

Min Gubbe Medori blir ju jätteledsen när hon hela tiden spelar fel..Lånade ju Maddes gitarr och spelade två player och det var skoj, men nu så vill ingen spela med mig så då får jag spela alldeles ensam. Fast jag måste ta en paus ibland för jag blir så trött i vänster handled..

Men måste köpa en ny skiva snart för man ledsnar ju på att spela samma låtar om och om igen..Söndag eftermiddag

Så var middagen avklarad och kaffet och alla har gått.
Middagen åts kl 14 för Pelle, Angelina och Zimone skulle gå på bio kl 16. Wally-E  skulle de titta på. En film om en robot på larvfötter eller nått sådant.. Har faktiskt inte hört talats om den. En Pixar film ska det vara iaf..

Men maten smakade bra och alla blev mätta och belåtna. Efter maten så drack jag och Malin kaffe och tittade på tv. Förlossningskliniken och lite annat.. Sedan så gick hon och Usama hem och lugnet lade sig över 71:an igen.. :o)

Men nu så ska jag tjejorna spela Guitar Hero. Vi har fått låna Madeleines gitarr så vi ska duellera lite och så.. ska bli skoj..

Baj baj

Söndagen den 7 september

Godmiddag alla monster diggare!

Sovit gott? Det har jag. Fast jag har ont i min hals idag, har lite svårt att svälja, men det är nog inte så farligt.
Bara jag inte åker på en rejäl förkylning för det har jag ingen lust med.

Idag så ska jag bjuda Pelle Malin och barnen på mat, pannnbiff, potatis, lök, lingon, sås och grönsaker står på menyn. Det är bland det godaste som finns.

Fast innan dess så måste jag jaga lite dammlejon med dammsugaren, för det morrar i hörn och under möbler. Så då torde det vara dags att jaga iväg dem.

Vädret är något bättre idag också, alltså det regnar inte. Men grått och trist är det, men det är väl bara att gilla läget för det finns inget som man kan göra åt det. Tyvärr..

Boken jag läser är rätt bra, fast det har ju iofs inte hänt så mycket än för jag somnade som vanligt med lurarna i öronen och snarkade i ett par timmar innan jag vaknade och stängde av.. Jaja.. men nu så ska jag lyssna vidare och ta fram dammjagaren och sedan sätta igång med maten..

Hasta luego!

Trist dag

Det är verkligen ingen rolig dag idag.. Regn och grått, man har inte lust till att göra något..

Boken som jag började på igår gick inte att lyssna på. Inläsaren lät som en radiopratare från -30 talet och det är inte skoj.
Så nu har jag tagit tagit hem några böcker av en annan svensk författare, Arne Dahl, och det verkar lovande.

Josefine och Jennifer har kommit hem, äntligen, de har varit borta i över 24 timmar. Alexander är forfarande kvar hos Andy och lanar.

Inget är det att se på tv heller, men klockan 21.30 börjar sista avsnittet av Kampen om colorado, så det måste jag titta på.

Nu ska jag försöka mig på någor nyttigt, om jag orkar för jag är slö idag.

Baj baj!

Lördagen den sjätte september

"Sjätte september minns du den kvällen det var rätt länge sen"

Det är låten man alltid måste lyssna på just idag. Flamingo kvintetten är det som gör den..

Idag så väcktes jag brutal ur min sömn kl 09.20. Trodde att det var mitt i natten och hoppade upp ur sängen utan att ta på mig glasögonen och försökte treva mig fram till den vedervärdiga telefonen som ringde. Det var Markus som var så elak och ringde och väckte mig. Han skulle åka till Åmål tillsammans med sin mor och far och syster.
                                                                          

Fast bara jag hade kvicknat till liv så gjorde det ju inte så mycket för jag skulle ju ändå upp för jag och mor löser ju alltid Melodikrysset på lördagsmornarna.

Fast inte blev man nu så speciellt glad när man fick upp persiennerna och såg att regnet det bara öser ner. Blää.. det är inte skoj..

Käkade frukost och löste krysset med mor och sedan så var det dags för promenaden med Tyson, det var en mindre lustig historia.
Trots paraply så blidde jag genom blöt för det regnade liksom åt alla håll och kanter..


          

En bild från min baksida ut mot fotbollsplanen och ett "litet" takdropp, och en vattenpöl på altanen. Fint..

Nu så ska jag försöka göra någon form av nytta idag.. Hasta la vista amigos!

Då var det natten

Dagens avsnitt var gör bra! Spännande så det förslår, men vilken idiot till kontakt han har fått.. Byt ut honom för sjutton!!!

Och nu har jag påbörjat letandet efter en bok att lyssna på. Jag har valt en svensk författare som jag inte läst något av. Annika Sjögren och boken heter Där ingen vind blåser.. Får se om det är nått att ha. Vet inte vem inläsaren är, hoppas bara att det är en bra, för annars så spelar det ingen roll om boken i sig är bra för jag klarar inte av att lyssna. Men mer info om det kommer i morgon.

Så nu säger jag Godnatt och sov så gott! Och.. Be carefull out there!

Äntligen fredag

Snart så är det dags för Sleeper cell. Det är en jättebra serie tycker jag.. Och inte gör det ju serien sämre att den ursnygga Michael Ealy spelar huvudrollen.  Han är ju något att vila sina trötta ögon på.. :o)

Ni som inte har sett något avsnitt kan ju beskåda underverket här nedan!


Nåååå? Inte illa va??? Tänkte väl det.. Så sätt på tv två å å å... han får jorden att gå runt...
Smörgåstårta fick vi oxå. En hel halv tårta. Räckte precis till mig, Alexander (som blev överlycklig)och Ewelina. Det var smarrigt värre kan jag informera herrskapet om!

Men nu så ska jag hoppa ner i ett bad, känner mig lite frusen.

Ha det bäst och så hörs vi!

Snart är det dags för Glamour

Nu är klockan snart 17.35 och det är dags för mig att slå ner häcken i soffan och titta på Glamour. Igår händer det en massa men det får jag berätta om senare.

Mishells kalas pågår för fullt, undrar om tårtorna blev goda. Förhoppningsvis så får vi hem ett smakprov.
Här kommer bilder på tårtorna:


         

De ser goda ut, och Alexander blev inte glad när han fick reda på att det inte var våra tårtor utan att jag hade gjort dem till någon annan.. Hehe han var surare än en citron..


På Promenaden med Tyson så mötte vi Adidas, Annika och Lillis.. Adidas var GLAD att se Tyson...Men Tyson var inte lika lycklig över mötet..

Men nu så måste jag avluta för nu så har Glamour börjat.
Ha det bäst! Kram Lena

Fredagen den 5 september

En ny strålande dag.. Nja, det stämmer väl inte så bra... Det regnar om spön i backen just nu.. Så idag så fick jag köra Ewelina till skolan, det går ju inte att cykla i ett sådant här väder. Eller det går väl men hur kul är det att sitta i skolan och vara genomblöt? Nackdelen är ju att nu så måste jag hämta henne när hon slutar, och det ärmindre kul..

Boken lyssnade jag fördigt på igår, så nu måste jag hitta en ny att lyssna på och jag har ingen aning om vilken jag ska välja.. Jag har ett gäng liggande i datorn men det finns ingen som lockar mig speciellt.. Det är jättesvårt..

Tror att jag vill lyssna om Millenium triologin, men den har jag inte..  Jaja vi får se..

Just nu så lyssnar jag om och om igen på Lasse Lindhs Satan vad ont det gör.. Den är så himla bra..

Och då ska vi se vad det står på programet idag..

1) Göra färdigt Mishells tårtor
2) Dammsuga
3) Köra bort tårtorna?
4) Hämta Ewelina
5) Säkert en massa annat som jag inte kan komma på just nu..

Så det är väl bäst att köra igång, tiden springer ju faktiskt iväg av någon konstig anledning...

Hasta luego och kramar från Lena

Ps. Nu har himmelens portar öppnat sig för nu bara vräker det ner. Ds


Då var dagen slut

Då återstår det inte mycket av dagen. Det är dags att gå och lägga sig så att man får den skönhetssömn som man så väl behöver. :0)

Nästan allt på min agenda blev gjort, men inte det som var viktigast. Nåja, städningen springer inte ifrån mig. Tyvärr...

Men om jag ska ta och sumera dagen så har det varit en ganska bra dag, det har hänt endel trevliga saker som jag inte ska gå in på här. Men det har varit en helt okej dag på många sätt..

Malin har varit och färgat sitt hår, det blev jättefint för den delen.
Angelina har varit här och sålt jultidningar, så Malin och Pelle nu måste ni skicka in pappren för det är julklappar som vi beställt där!!!

Jag och Ellen var varit ute och rastat hundarna.
Mamma har varit i Alingsås med Eva och spelat bingo det var nog roligt för dem att komma ut lite, hoppas ni vann nått.

Imorgon så har jag oxå en hel del saker att uträtta, måste garnera Mishells tårtor, antar att jag får köra bort dem till Annagatan med,  tänkte göra iordning på altanen, STÄDA lite kanske... Nåja vi får se van morgondagen bär i sitt sköte..

Men nu så ska jag titta på ett av mina favorit program, Djur polisen, och eventuellt få gråta lite, det gör jag nästan varje gång. Jag begriper inte hur endel människor kan vara så grymma mot ett försvarslöst djur.

Och sedan så ska jag krypa till kojs och lyssna på min bok, Jo Nesbös bok Kackerlackan.. Den är inte så där jättebra, inte som några av hans andra, men läsvärd är den allt..

Sedan så ringer Markus och säger godnatt när han kommer hem från jobbet och sedan så somnar jag sött men boken i örat. :OP

Godnatt och sov gott! Vi höres imorgon!!!!


Smörgåstårtor

Då har jag även gjort en tredje punkt på mitt dagsschema. Mishells tårtor. Hoppas att det blir lite över som vi kan få ta hem och äta upp..


Här är första tårtbotten färdig att få fyllning


Ewelina hjälper till och gör röran att lägga i mellan


röran bres på


Och här är de tre tårtorna med fyllning fördiga för att garneras i morgon

Middagsdags

Då var det dags att fixa middag igen.. Men jag vet inte vad jag ska laga.. Så det får nog bli fiskpinnar och mos, det är lätt och gott.

Och av de saker som jag hade på min agenda har jag bara gjort ett par..

1) Köpt ingredienserna till Mishells tårtor

2) Hämtat Alex...

Så städa får jag göra en annan gång. Kanske kan jag förmå mina barn att vi tar en städdag i helgen. På söndag tillexempel, för jag är rätt övertygad om att de behöver göra en saneringa av sina rum.

Men tårtorna måsta jag förbereda idag, så att de blir saftiga och goda tills imorgon.. 393,50 kr går det på att göra 3 st smörgåstårtor. Att köpa en på ett konditori kostar 500kr. Det är en avsevärd skillnad..

Men nu så måste jag sätta lite rotation och göra mat..

Hasta luego..

Onsdag den 4/9

Godmorgon!

Jaha ännu en ny strålande dag! Solen skiner och det är en klar och kylig morgon. Härligt var det ute.
Idag så fick jag köra Alexander till skolan. Lämnade ju in hans cykel på reparation igår för att fixa växlar, handbroms och ett nytt stöd. Då blir hans cykel som ny igen.

Vad står annars på agendan då?

1) Måste städa
2) Måste handla ingredienser till Mishells smörgås tårtor
3) Hämta Alexander
4) Göra Mishells smörgås tårtor

Där emellan så ska det diskas o laga mat.. Och gå ut och rasta Tyson plus allt oförutsett som kan inträffa.. jaja... men kl 17:35 får inget eller ingen störa mig för då är det dags för Glamour!!

Nu så måste jag väcka Ewelina en gång till så att hon kommer upp, och så ska jag bada.

På återseende! kram Lena!

En trött Mishell
En trött Mishell

En riktig tv-kväll

Idag så hände det lite i Glamour iaf, Donna och Eric började prassla lite, och Brooke hittade Ashleys förlovningsring och trodde det var sin..så det kan gå när inte haspen är på.. hehe.. Stackars Brooke..

Sedan så började ju även idol och det hade jag glömt, det verkar väl bli sådär, det var inte något märkvärdigt idag iaf..

Och klockan 21 så började det efterlängtade Heros, har väntat en evighet på det känns det som.. Och det var lika bra som första säsongen..

Men nu så är det dags att ta en sväng med Tyson så han får göra kvällskissen och sedan så är det dags för lilla mig att äntra bingen och sova min skönhetssömn..

Godnatt och sov så gott!

I väntan på Glamour

Ja, nu så är tvätten klar, middagen avklarad, det blev kebab tallrik och en grönsallad. Gott..
Så nu ska jag snart sätta på kaffe och slå mig ner i tv-soffan och titta på Glamour.. Brooke o company är mina bästa kompisar. hehe.. Det är konstigt men jag lever mig in i denna såpa, skådisarna blir mina vänner och jag vet allt om dem..
Nåja, men det är ett nöje som inte skadar någon.. hehe... Och inte kostar det något heller.. Så nu sitter jag här och väntar medans tiden masar sig fram... buhu,, det är en hel halvtimme! kvar.. Måste få reda på hur det går för allihopa, fast om sanningen ska fram så går jag in och läser vad som kommer att hända i framtiden, så jag vet, men jag måste ändå se..
Vill att Donna och Eric ska få ihop det nu, och Ridge och Brooke, och att Stephanie ska få sig en riktig näsbränna den vidriga och elaka människan.. Och att Nick och Taylors bebis ska komma så att den präktiga Taylor får sig en knäpp på näsan hon också.. ja, det är verkligen mycket jag har att se fram emot..

Nu så ringde Ellen och frågade om hon får komma bort och titta på Glamour tillsammans med mig.. Och det går la bra, hon är ett ännu större Glamour freak än vad jag är.. 

Nej, nu får ni ha det så bra för nu ska jag sätta på kaffepannan och sätta mig till rätta och vänta på att tiden ska gå..

Mina fina barn

Tänkte berätta lite om mina barn, jag har 4 st.. En kille och tre tjejer.

Alexander 18 år, går sista året på El programet på De la Gardiegymnasiet.
Ewelina 16 år, har precis börjat Medieprogramet på samma gymnasium.
Josefine och Jennifer 15 år går i 9:an på Fredriksdalsskolan.

Snälla och välartade och välupppfostrade barn som aldrig någonsin bråkar med sin ömma moder. hummm..

Nåja, det stämmer väl inte till 100% men snälla och trevliga är de för det mesta, och duktiga i skolan är de..Så jag har inte så mycket att klaga på, det finns de som har det mycket värre.Synd bara att de har en dåre till far som har valt Conehead före sina egna barn.. Men det ska jag berätta om en anna gång.


Min vovveMin fina hund Tyson

Välkommen till min nya blogg!

Jaha..då ska jag försöka mig på att blogga..

Inte för att jag har så mycket intressant att skriva om, men alltid roar det väl någon

Idag så tvättar jag också.. det är skoj tycker jag.. haha..
Måste även försöka att ta i tu med städningen.. Fast det gör jag nog en annan dag.. imorgon kanske..

Hasta luego mina amigos!