Vilken dyster dag

zwani.com myspace         <br>Fy för den lede vilket trist väder det har varit idag. Grått och regnigt. Det har varit så mörkt som om det har varit sent på kvällen.<br>Idag så har jag tvättat och varit hem till mor och far och dammsugit och torkat golvet tills de kommer hem i morgon.<br>Annars så har jag gjort en hel del på klänningen idag, Lina tycker att det ser bra ut, men jag vet inte.. Vi får väl de när det blir klart. Har trätt upp pärlor på tråd och det var väldigt pillrigt. Men just den biten blir bra.<br><br>Men nu så är det dags att krypa ner bland sänglopporna och sova. Klockan börjar bli mycket och jag är lite trött.<br><br>Godnatt och sov så gott!<br><br><br><a href=


Fy för den lede vilket trist väder det har varit idag. Grått och regnigt hela dagen, och så mörk som om det har varit sent på kvällen. Inte alls kul..
Idag så har jag tvättat och varit till mor och dammsugit och torkat golven inför deras hemkomst i morgon..
Annars så har jag varit fullt upptagen med att greja med min klänning. Lina tycker att det ser bra ut, men jag är mer tveksam. Får väl se hur det ser ut när den blir färdig. Jag har trätt upp pärlor på tråd och det är pillrigt vill jag lova. Men just det ser iaf bra ut. Måste mer till en sybehörs affär och köpa mera rosa band.

Men nu så är det dags för mig att krypa ner bland säng-lopporna.

Godnatt och sov så gott!
zwani.com myspace graphic comments

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback