Tjugosjunde november

Hejsan,
nu var det ett par dagar sedan jag skrev men jag har haft fullt upp... Och när jag inte har gjort något så har jag varit så trött att jag kunnat somnat stående. Det är väl efterdyningar av infektionen. Lina är oxå jättetrött hela tiden. Det är inte alls kul. Men det som är bra med det hela är att vi inte kan få det igen..och det är ju bra.

En annan sak är att jag tycker att det är jättetrist att snön har gått bort, jag föredrar att det är snö och några minusgrader än att det regnar och är lortigt, Tyson blir ju så skitig och så drar han in det... Nä, det är mycket böttre med snö..

I kväll så kommer Markus oxå och det är kul, vi har inte träffats på nästan en månad nu.. Det är lång tid, men jag förstår att han inte har kommit när vi har varit sjuka, det hade jag inte heller gjort.

Julstöket håller jag på med för glatta livet..eller.. jag försöker men jag får inte så mycket gjort.. men nu måste jag för det är ju första advent på söndag så då måste det vara någorlunda i ordning häe hemma..

Nu ska jag sätta fart..

Hasta la vista amigos!

Tjugofjärde november

Hejsan.

Idag är det inte så värst roligt väder ute, kallt, blåsigt och snöigt. Och till råge på allt så startade inte bilen när jag skulle köra Alex till jobbet i morse så jag fick lov att låna Pelle o Malins bil.
Attans oxå..

Idag så kommer Bettan hem, ska bli kul att träffa henne igen hon har varit borta länge nu, då återstår bara att se om det blir några valpar. Undrar hur man märker det? Men uppfödaren talar väl om för Ellinore vilka  tecken och så som finns..

Malin och Dyllan var här en sväng nyss, det var roligt att träffa dem, det har inte blivit så ofta nu när vi har varit sjuka.. Dyllan var lika vild som vanligt, målarna håller på att tapetsera och måla hans rum nu.. Så snart så är pocahontas rummet ett minne blott.. hehe...

Snart så ska jag i väg till arbetsterapeuten och diskutera arbetsträning. Men nu så börjar det kännas jobbigt.. vil inte vara med längre.. Jaja, vi för väl se vad han säger när jag kommer dit..

Jag tror att Lina är lite bättre idag, hon säger att det nog bara är blåsorna bakom framtänderna kvar, skönt för henne, men hon vill inte ha något att äta iaf.. Får köpa hem äppeljuice och vad det var mer som hon ville ha.. kommer inte ihåg vad det var.. Hon gör väl det får jag hoppas..

Jaja, men nu så ska jag göra lite nytta innan jag ska iväg..

Hasta la vista!

Tjugotredje november

Hejsan!
Idag var det kallt och gott ute, riktigt skönt att vara ute.
Sov VÄLDIGT länge idag, Markus ringde och väckte mig kl 10.45 det var länge sedan jag sov så länge, fast det är klart den gångna veckan har jag sovit ovanligt mycket varenda dag.

Idag har jag inte tänkt göra ett förbaskat dugg, det är ju trots allt söndag och då ska man ta det lugnt. Fast dammsuga måste jag nog göra trots allt. Kanske...

Tänkte att jag skulle ha lyssnat klart på den trista bok jag hör på men då tog batteriet slut nu så jag måste ladda den.. attans.. vill höra på någon ny och bra bok nu.. Jag lyssnar på Peter Robinsons "En ovanligt torr sommar" och den är hans sämsta bok.. tycker jag..

Jaja.. jag får väl ta mig i kragen och ta fram dammsugaren och dra den lite över golven här..

bye bye for now!

Tjugoandra november

Godagens!
Sovit gott alla?
Det har jag gjort iaf. Fast fy för den lede vad det är kallt idag. Brrrrr.. Höll på att frysa ihjäl under morgonpromenaden med Tyson.
Melodikrysset klarade vi efter många om och men, det var en låt eller visa som vi inte kom på men efter programet så hade jag den på hjärnan hela tiden och till slut så kom jag på att det måste vara "Alla fåglar kommit ren, vårens glada gäster" Fast jag ska ringa och kolla med mor sedan.

Sedan så pratade jag med Ellinore igår och då sa jag till henne att jag hade ett par skridskor som Liam kan ha så jag gick ut och letade igenom hela förrådet och hade fram precis allt men jag hittar bara den ena.. Undrar om den andra har kommit med när jag och Markus har röjt där ute..? Det var ju synd iaf för Alex hade bara använt dem en enda gång.

Tittade efter grejer till Lillemor och Lottas loppisar också, men det enda jag hittade var ett antal ryggsäckar och ett par videofilmer.. Ska gå upp på vinden sedan och titta där med..Men jag har så svårt att göra mig av med saker, det är ju mina kompisar och bra att ha grejer.

Men nu så ska jag göra lite nytta här hemma, måste ta en svängom med dammsugaren.

Bye bye!

Herregud

Hur kunde Anna åka? Det är inte klokt alltså. Johan borde ha fått packat väskan och åka hem.. Men men det är som det är när småflickorna har nytankade mobiltelefoner.. :o)

Annars så känns det bara bättre och bättre för varje timmer så snart så är jag nog helt bra. Fast för stackars Lina så har det inte blivit någon förbättring än.. Hoppas att det är det i morgon..

Men nu så ska jag lägga mig och titta på tv tror jag bestämt, jag är fortfarande väldigt trött..

Godnatt och sov så gott!

Tjugoförsta november

Ännu en bra dag, det är så skönt att kunna äta igen så ni kan inte ana.
Annars så har det väl inte hänt så mycket idag, har tagit hand om tvätten, lagt in den i garderoberna och sätdat lite. Och så var jag och handlade för 1500 och det märks knappt, det är inte klokt vad dyrt det har blivit med mat!

Snöat har det gjort oxå det blev lite vitt men nu går det väl bort för temperaturen har stigit från minus 2 till 1 plus.

Dyllan har varit här en stund oxå, det var trevligt har ju nästan inte sett honom på 2 veckor. Han är så fin..

Stackars Ewelina har det jobbigt hon har sådana onda blåsor i munnen att det är nästan omöjligt för henne att äta. Stackars stackar henne..

Men Angelina är bättre nu iaf och jag hoppas att inte J o J får blåsor, det verkar inte så än så länge och så får inte Alex drabbas heller han har sin praktik att sköta..

Men nu så ska jag gå en promenix med bobbo för jag tänkte ta ett bad innan idol börjar..

Hasta la vista!

En bra dag

har det varit idag. Fast det känns att jag har varit sjuk och inte är riktigt kry än för jag är jättetrött och sliten nu efter att ha hållit på och grejat idag. Men det känns bra attt vara på fötter igen.
Fick i mig lite mat också, men jag fick ont i magen. Har ju knappt ätit på en vecka så magen fick väl en smärre chock. Får ta det lite lugnt med maten ett par dagar. Men det var gott att få nått i sig iaf..

Men nu så ska jag titta på Law and order och sedan ska jag sova..

Natti nattt!

Tjugonde november

Idag så är jag ännu bättre, vilken lycka!
Fast det är fortfarande endel blåsor som inte läkt och gör ont. Men jagh ar iaf lyckats äta en hel smörgås idag och det smakade så gott! Kaffe har jag oxå druckit och det gick oxå bra så nu ska jag göra ett försök med att äta lite mat sedan. Jag har ett lätt illamående antar att det är av medicinen mot svamp. Men det är så skönt att det äntligen vänt och jag mår bättre.

Idag så försov vi oss  Alex börjar ju jobba, han praktiserar på Värmeverket, kl 7 men min förbannade klocka ringde inte så jag vknade fem i sju, men han var på jobbet tjugo över så det var inte så farligt... tror jag.. men det är väl männskligt att försova sig någon gång, eller hur?

Började tvätta kl 11 och det var behövligt för det var så mycket tvätt.. Men nu så är det snart klart..

De håller även på att flytta ur 41:an nu, så nästa vecka blir Brorsan och Svischa västgötagatabor igen..

Ska springa ut till tvättstugan nu igen..

Hasta la vista

Nittonde november

Hej,
nu var det länge sedan jag skrev något, men jag har  varit sjukare än jag någonsin varit tidigare.
Fast nu har jag äntligen börjat se någon ände på det hela. Och det är skönt ska jag be om att få tala om. :o)
Hungrig är jag som attan, för jag har nästan inte ätit något sedan i fredags. Fast i dag så fick jag i mig yttepyttelite spagetti..
Men jag hoppas att jag är bättre i morgon för det här är bland det värsta jag varit med om..

Men nu så ska jag gå och lägga mig, trots att jag inte gjort något annat än att sova de senaste dagarna så är jag helt utmattad nu.

God natt och sov så gott.

Söndag kväll

Då har söndagen nått sitt slut. Jag ska snart gå ut till tvättstugan och hämta tvätten. Jag tvättade ett par maskiner.
Idag så har jag haft väldigt ont i munnen, orkar inte med detta mer nu.. Om jag inte är bättre i morgon så ska jag ringa och höra om det inte finns nått att göra.. Hoppas att jag får sova nått i natt och inte lika dåligt som jag sov förra..

Men nu ska jag försöka borsta tanden och sedan ta en treo och efter det ska jag hämta tvätten och så bär det av till sovlandet efter det..

Godnatt och sov då gott!

Sextonde november



Då är det åter en tråkig söndag.
Jag är bättre idag, har inte så mycket feber längre så jag är lite piggare. Men blåsorna och ont i halsen har jag fortfarande, men det ser ju ljust ut iaf..

Pelle sa till mig förut att Angelina har fått blåsor oxå, stackars henne. Det gör så förbaskat ont så det är inte sant. Jag har knappt kunnat äta något på flera dagar nu..

Men nu så ska jag kolla till maten..

Hasta la vista!

God natt

Konstigt att LarzKristerz gick vidare idag. Faktum är att CC och Lee var bättre.. Men det viktigaste var att Scotts gick vidare.

Men nu så ska kag gå och lägga mig. Idag är jag sämre än jag var igår. Hoppas att det vänder i morgon..

Godnatt och sov gott!

God natt

Synd att inte Robin B åkte ut i stället för Robin E.. Men jag trodde faktiskt att Johan skulle åka idag..
Orkar inte skriva mer idag. Jag är sämre nu i kväll och ska gå och lägga mig nu..

Godnatt och sov så gott..


Fjortonde november


God morgon!


Fast så god är den inte, det är regnigt och ruskigt.
Min hals är inte bättre, men jag tror inte att det är halsfluss för det känns inte så och det finns inga vita príckar. Blåsorna i munnen går inte bort heller och det gör att det är lite svårt att äta och dricka, förstår hur det måste ha kännts för lille Dyllan. Stackars honom, bra att han är bättre. Fast då är ju Angelina dålig istället. Stackars henne.

Men nu så ska jag försöka väcka J o J igen, de börjar 11.45 men Jennifer sov med inpacknig i natt och den kan hon ju inte ha kvar när  hon ska gå till skolan.. det skulle nog se lite roligt ut..

See you later aligater!

Kvällen

Ännu en dag som är lagd till handlingarna. En jätte trist dag. Jag orkar inte vara sjuk längre nu, jag har liggsår över hela kroppen redan. Och så är det dags att gå och lägga sig nu.. Och trött är jag ju oxå..

Halsen är värre men febern är densamma ungefär.. Hoppas att det inte blir värre..

Angelina är visst oxå sjuk nu.. stackars fasters kärlek...

Men nu så ska jag titta på Law and order och sedan sova..

Natti natt!





And be careful out there!

Kul


Trettonde november


God morgon!


Ännu en tråkigt gråmulen dag, men inget regn än iaf..
Och själv så är jag inte bättre, har ont i halsen och är jätteöm på höger mandel och den är lite svullen. Bara det inte är halsfluss på gång för det vill jag inte ha... Jag har blåsor  i munnen oxå och det är inte så skoj för det gör lite ont. Jaja, shit happens..

Men nu  så ska jag lägga mig och vila lite, jag har sovit lite dåligt i natt..

Hörs!

Onsdag kväll

Då var det åter dags att säga god natt.
Dagarna går så fort så det är inte klokt..

Och inte mår jag bättre heller, febern har stigit med 0,3 grader till 38,4 så nu ska jag ta en treo och lägga mig och titta på Law and order..

Natti natt!


And be careful out there!

Ingen

Doktor Phil idag, det var hockey. Men det ska jag inte heller titta på..

Onsdag kväll

Vilken grå och tråkig dag. Man har verkligen ingen lust att göra något dagar som dessa. Fattar inte varför november måste vara så trist?
Men idag så har jag iaf fått tummen ur och gjort lite nytta. Jag har tvättat ett par maskiner och så har jag dammsugit och torkat golven, diskat och lagat mat och diskat igen.

Nu är jag trött och det verkar som om jag håller på att bli sjuk, har ont på höger sida av halsen och har lite feber 38,1 grader och huvudvärk. Hoppas att det bara är nått som är tillfälligt i kväll,  vill inte bli sjuk igen..

Har tittat på Glamour och det är spännande nu..hehe.. om nu en såpa kan bli spännande... Men man behöver fortfarande inte se alla avsnitt för man fattar ändå, det händer inte så mycket i varje avsnitt.. Utom ibland när de tar jätteskutt och man fattar inte hur det kunde hända så snabbt.. jaja.. men det är Glamour i ett nötskal..

Judge Judy har precis varit men det tittade jag inte på, och nu börjar Dr Phil men det ska jag inte heller titta på, jag ska gå ut med Tyson om jag nu bara orkar, sedan så måste jag åka till afärren oxå, det är nått som jag måste köpa fast jag kommer inte på vad det är just nu... det kan ju inte vara nått viktigt då antar jag.. jaja få se om det dyker upp...

Måste lägga in en ny bok oxå, har lyssnat färdigt på Kall som graven nu, den var jättebra.. Får se vad jag ska hitta på att lyssna på nu då..

Jajaj, men det är väl bäst att jag går ut med Bobbo nu medans jag orkar..

Ha det bäst!


Tolfte november



                                                                                           God morgon!

Ännu en trist dag att vakna upp till, men det är inte kallt i alla fall, alltid något. Fast jag tror iofs att jag hellre skulle vilja att det var litet kallare och inget regn. Marken är så vattensjuk att det är stora pölar snart ligger väl hela gräsmattorna under vatten.
Idag så ska jag försöka ta mig i kragen och städa lite. Det är behövligt. Det är ännu mera löv inne idag än igår. 

Men nu så ska jag gå ut och kolla om jag har tvätt-tid ska nog avboka den i så fall. Jag tror jag har tid i morgon oxå så jag tvättar då. Städar idag istället.

Så ha det nu så gott!

Hasta la vista!



Tisdag kväll

Fy för den lede vilken trist dag det har varit idag.. bläää.. så grått och trist.. och regn och rusk..
Inte konstigt att man känner sig lite deppig..
Hoppas att solen tittar fram snart så att man piggnar till lite.

Ikväll så ringde Malin så jag fick gå och titta till munnen på Dyllan, fast jag fick inte se något, men sjukvårdsupplysningen eller vad det heter trodde att det nog var vattenkoppor som gick sönder och att det var tandköttet som blödde, slemhinnorna i munnen är ju tunna och känsliga.. hoppas att den lille raringen blir bra snart..

Nu börjar snart Betty och sedan är det hemmafruarna eller house.. får se vad jag väljer.. det lutar nog åt hemmafruarna...

Hasta luego!

Elfte november


God morgon!


Idag är det ännu en grå och trist dag. November är hemsk.
Har varit hos psykopaten och det gick väl bra som vanlit, hade inte så mycket att prata om.

Nu ska jag snart ta fram dammsugaren och ta en svängom med dem, det är så mycket löv inne.

Hasta la vista!

Godnatt

Nu har kvällen kommit. Snart är det dags att gå och lägga sig. Jag är jättetrött..
Och stackars Lillebror har fått vattenkoppor så det var därför han haft feber under helgen.. Hoppas att han tillfrisknar fort..

Men nu så ska jag lägga mig och lyssna på boken en stund, säkerligen somnar jag med boken i örat..

Godnatt och sov så gott!



And be careful out there!

Bullbak

Nu har jag bakat bullar. Det går fort att göra bara man kommer sig för att börja. Och de blev ganska goda oxå, fast jag hade inte något pärlsocker hemma så jag fick använda vanligt strösocker istället men det ser ju inte så roligt ut.. jaja.. men det går att äta dem.

   
Min fina assistent               Degspad                          Deg
   
Bullar                                                                                Första plåten klar

Alla bullar är klara!

Tionde november



God morgon!


Idag var det tungt att gå upp, var ju så dum att jag tittade på Criminal minds inatt och det slutade inte förrän kl 1 och så skulle jag upp och tvätta kl 6, inte så smart.. Men men, det straffar sig senare idag..

Och vilket väder det är sen.. regn och blåst... huvva det är inte kul att behöva springa fram och tillbaka till tvätten..brrr...
Men nu så ska jag snart köra Lina till skolan, hon kan ju inte cykla i ösregn..

Hasta ka vista!

Jaha

..då har även denna dag nått sitt slut.. Och så är det måndag igen. veckorna går så himla fort, nu är det bara 6 veckor kvar till jul.. hujedamej...

Jag har även lyssnat klart på sömnpillret Historikern och börjat på en ny... Fast det gjorde jag ju igår förstås.. Ny lyssnar jag på Peter Robinson´s Kall som graven och hans böcker om Allan Banks är alltid bra..

Men nu så ska jag ta en sista kisstur med Tyson och sedan så ska jag gå och lägga mig och sova, jag är ganska trött..
och i morgon ska jag upp kl 6 för att tvätta.. hur kul är det på en skala???

God natt och sov så sött!


And be careful out there!

Nionde november



Då var det söndag igen. Den tråkigaste dagen i veckan. Gick upp vid nio och åt frukost, gick ut med Tyson och sedan så åkte jag hem till mor och monterade ihop pappas databord. Det blev bra.. Jag är så duktig.. :o)
Jag bjöd hem mor och far på middag så jag åkte hem och satte fart.
Lagade File´Marieberg med Hasselbackspotatis, det är jättesmarrigt.. Pelle,Malin och Lillebror kom över och vi drack kaffe och åt en kolakaka som Malin tog med sig och firade far på farsdag. Pappa fick kort och lotter som han inte ville skrapa förrän han kom hem.. Hoppas han vinner en massa..


Grattis på farsdag pappa!

Regnar gör det oxå, hur kul är det på en skala?
Nada!
November är den absolut tråkigaste månaden på hela året..

Malin hittade kontrollerna förresten, de låg bakom soffan, Angelina hade tydligen lagt dem på ryggstödet så de hade ramlat ner.. Viken tur.. :o)

Men nu så ska jag titta på tv en stund..

Hasta luego!

Lördagskväll

Jaha..
Scotts och LarzKristerz gick vidare idag igen, det var ju skojigt.. Fast idag så var det inget av de tre nya banden som ens kom i närheten av de andra två. Fast jag tycker nog att LK inte gjorde Corina Corina så värst bra..

Men nu så är det dags för mig att göra nått annat, tänkte eventuellt att jag skulle titta på en film, det var länge sedan jag gjorde det, sista filmen jag såg var Mamma Mia och det var många veckor sedan..

Pelle och Malins kontroller till teven är borta, de har letat överallt men inte hittat dem (om de inte gjort det nu men inte för typ 20 minuter sedan) så om det är någon som sett ett par kontroller de inte känner igen så kan ni ju kontakta dem.. :o)

Och Lillebror är fortfarande sjuk, men han blev lite piggare av alvedonen sa Malin..


God natt och sov så gott!


And be careful out there!

Hej

Idag så skulle jag göra mig till lite och lagade lite god mat och dukade lite trevligt. Men vad gjorde det när inte alla kom och åt.. buhu.. Gjorde glass i ugn till efterrätt och det var jättegott, det ska vi nog göra någon mer gång..



Dyllan och Angelina var här medans Malin och Pelle var och handlade. Och under den tiden de var här så blev Dyllan dålig, bara så där.. Feber och rosslig och snuvig.. Stackars liten.. Så han var lite lungare än vanligt..

Nu så börjar snart Dansbandskampen, ska bli intressant att se om Scotts går vidare igen.. Hoppas det..
Vet inte hur de andra banden är, men förra veckan så var det ju riktigt bra band med och det hjälpte inte.. Håller tummarna att de lyckas..

Markus har bakat grahamsbullar idag.. blev väll inte ett helt lyckat bak, men de var tydligen ganska goda iaf.. Bra det..

Men nu så är det dags att sätta på rätt kanal och slå sig ner i soffan..

Bye bye!

Åttonde november



Åh vilket trist väder det är idag. Det är så grått och mörkt så man nästan kan tro att det är kväll. Usch! Vill ha sommar igen..

Jag och mamma löser meloikrysset och det går bra hittills. Vi har klarat alla frågor. Vi är så duktiga.. :o)
När detta är klart  så ska jag gå en promenad med Tyson, fast jag har inte lust att gå ut i detta vädret. Och den där förbenade boken somnar jag bara ifrån, kanske att jag kan lyssna färdigt när jag är ute och går..

Jaha, då var krysset avklart. Och inskickat är det oxå
Så nu ska jag gå ut och gå med bobbo..

Ha det gött!

Johan Palm, Poison


Jag hade rätt

i att Lars skulle åka ut. Vad jag är bra på att gissa rätt.

Kom även på en annan sak att Lars och Orlando Bloom inte är helt olika..







Ja, jag tycker det iaf.. Fast jag hittade ingen bra bild på Lars..
Men nu så är det snart dags att krypa till kojs, och jag SKA lyssna färdigt på boken det är inte alls mycket kvar nu...

Natti natt!

Snodde den av Madde för den var så fin

And be careful out there!

Hellooo

Idag så får nog Lars åka hem från idol.. Alla andra var mycket bättre.. Fast det är klart, han kan få sympatiröster eftersom Laila var så hård mot honom förra veckan.. Fast han har gjort sitt tycker jag..
Vet inte vem jag tyckte var bäst, men det lutar nog åt Johan och Robin E..
Och så tycker jag att det är fel att de mer eller mindre blev tvingade att välja en låt som den där Desmond Child hade skrivit, det är inte rätt och riktigt, de ska själva få bestämma och där håller jag med Lars och det var bra att han stod på sig och sjöng den låt han valt och inte gjorde som de andra och ändrade sitt första val..

Men nu så ska jag se slutet av Singing Bee!

Fredags kväll

Idag så var jag med mor till Jysk, hon köpte ett databord till far och en vaxduk. Sedan så åkte vi till Fa fyndet och köpte en kontorstol och jag köpte 6 stolar.
Var med Angelina till tandis, hon skulle laga en tand, men det ville inte hon så nu ska hon få gå och öva hos en tandhygienist en så där 3-4 gånger. Det är bra, då kanske hon kommer över rädslan.

Camilla har fått en söt liten son oxå, Grattis till dig Camilla!

Nu börjar snart idol. Undrar vilket tema det är idag.. Ska kolla det, vänta så kommer jag snart tillbaka! Det var rocktema ikväll kan nog bli bra..

Nåja, nu ska jag nog ringa till Markus inna

Sjunde november



God morgon!

Vilket trist väder det är idag, regn och grått.. fy.. Inte alls skoj..

Idag så ska jag åka med mamma till Jysk, vet inte vad hon ska göra där, hon sa det nog men jag kommer inte ihåg.
Annars så händer det väl inte så mycket en dag sopm denna, det är så trist så man ahr inte lust att göra nått. Men jag hoppas att denna här trista bok tar slut idag så att jag får börja lyssna på en som är lite roligare. Jag har inte så många ljudspår kvar.. jippiee!

Men nu så ska jag försöka göra något vetttigt iaf, plocka ur och plocka i diskmaskinen behöver jag göra. Dammsuga är nödvändigt. Så det finns nog att göra om man vill..

Hej då!

Sov gott mina vänner

Det är dags att sova snart, först sås ska jag titta på Law and order. Djurpolisen i sydafrika är tråkigt tycker jag så jag återgår till Law an order som är jättebra.

Har inte gjort annat än att ta en kvällspromenad med Tyson och tittat på tv ikväll.

Men nu så börjar det igen..

God natt o sov så gott..


And be careful out there!

Vilken..

fruktansvärt seg dag det har varit idag. Det har inte hänt något. Bläää...

Jag och mamma var till Fa fyndet idag, och där fanns inget mer än en j***a massa människor. Det myllrade av dem. Men det fanns inget annat av intresse.

Sedan så åkte jag hem och glömde bort att jag hade tvätt-tid. Men jag kom ihåg det kl 11.40 så det gjorde inte så mycket för jag hade bara lite tvätt.

Sedan så var jag med JoJ till skolsköterskan men det gick inget vidare för där ville de inte vara, så det blev inte så mycket sagt. Jag sa till henne att jag tar dem till Guldvingen om de inte blir bra snart eller när de blir sjuka nästa gång.

Vi fyra tjejer spelade Buzz oxå, musikBuzz och jag vann..hehe,.. fast det var modern musik så jag var inte så bra på det..

Tittade på Glamour efter det och sedan på Judge Judy och slumrade till.. Nu pågår Dr Phil och det handlar om busiga barn..BratCamp.. intressant...

Nu så ska jag kasta ett öga på det..

Hasta luego!

sjätte november



God morgon!

Idag är det väldigt härligt väder ute. Det var skönt att gå morgon promenaden idag.

Har ringt försökringsbolaget om Linas telefon som Lillebror kastade i golvet igår, men självrisken är på 1500 kr så det blir nog billigare att byta displayen ändå så jag ska lämna in den till el giganten och kolla..

Men nu så måste jag sätta igång. Ska med mamma till Fa fyndet oxå..

Hej då!


Då var det dags

att gå och lägga sig igen. Tiden går så fort, det är snart helg igen ju.. Ska bara titta klart på Law and order sedan så är det dags.

JoJ´s lärare ringde i eftermiddags och han vill att skolsköterskan eller läkaren kommer inte ihåg vad han sa, ska kolla upp dem.. De kanske behöver penicillin eller nått för att bli friska, de har varit sjuka i flera månader snart..

Nåja, det blir nog bra med det, läxor behövde de inte för tillfället, de skulle göra färdigt dagboksanteckningarna om andra världskriget för det var det viktigaste, sa Lasse..

Men nu så ska jag sova.. God natt och sov så gott!


And be careful out there!

Leo Sayer, When I need you

 Min favorit låt


Femte november



Godmorgon!

Mår lite bättre idag, men inte helt okej.
Dimmigt är det idag oxå, fast inte lika mycket som igår. Inte så kallt heller.

Har försökt att få tag på JoJ´s lärare för att höra om de kanske ska göra lite läxor. Ska försöka om en stund igen.
Men nu så ska jag lägga mig och vila en stund. Måste ta hand om disken sedan när jag är lite piggare.

Ha det bäst!


Dags att sova

Nu har det blivit dags att lägga sig. Det ska bli skönt för jag mår inte riktigt bra.
Så godnatt och sov så gott..




Yatta

Kom på en av Angelinas favoriter från när hon var liten.. De är ganska roliga.. :O)


Roy Orbison, California blue

En av världens bästa sångare.
 

Fjärde november



God morgon!

Vilken dimma det är idag. Såg knappt handen framför mig när jag var ute på morgonpromenaden med Tyson.
Men det är inte kallt idag iaf.. Eller kallt  och kallt.. Det är inte minusgrader iaf.
Idag så är både Josefine och Jennifer hemma, de har ont i halsen. Men snart så måste de nog börja gå trots sjukdom för de har missat så mycket i skolan så betygen blir lidande.

Idag så måste jag dammsuga och torka golven. Måste städa uppe oxå, toan och hallen. Lägga på en ny matta i hallen oxå för den som ligger där har sett bättre dagar. Sina rum får ungarna städa själva.

Men nu så får jag sätta fart.. Ha det bäst!




Hej

Idag så besiktigade jag min bil. Fick 2 st tvåor. Vänster spindelled var glapp och så var det rost i yttre sidobalkarna.. Fast det var nog den snabbaste besiktning jag varit med om. Tog typ sammanlagat mindre än 10 minuter..

Tvättade gjorde jag oxå, men det tog betydligt längre än 10 minuter.. Och var betydligt tråkigare.
Malin var här och färgade håret på Jennifer igen.. Lillebror var med och senare kom även Angelina, som var kvar till över halv 10. Vi fick våra jultidningar idag, och Angelina fick en jättefin röd digitalkamera och higschool musical 1 o 2 och 680 kr. Hon har sålt jätteduktigt.

Men nu så är det dags för den gamla fastern att gå och lägga sig för hon är trött.. Ha det så gott!

Guten nacht!


And be careful out there!

tredje november



God morgon!
Hur står det till med er idag då?
Här är allt bara bra, lite stel och lite ont överallt bara efter städningen igår.

En aning kallt är det idag oxå, det är alldeles vitt ute och snart så måste jag ut med vovven. Brrr..
Måste väcka Lina innan jag går ut så att hon vaknar ochär pigg och alert nör skolan börjar. Hon blir säkert inte glad när hon hör att hon måste cykla för att jag inte har någon bil.. Det är körförbud men den ska besiktigas idag kl 16.45 i Skara.

Tvätta ska jag göra idag med, kl 11.00. Jätteskoj, men det är ett måste, massor med tvätt har jag.. Men men jag har inget val.. Städa bort halloween pyntet ska jag oxå göra och byta gardiner i köket.  Så jag har fullt upp hela dagen, skulle behöva handla oxå, men det får nog vänta är jag rädd, men vi svälter inte ihjäl, bara nästan..hehe...

Maria ska in och operera sig idag, hoppas att det går bra med henne. Jag håller tummarna.

Det är väl allt för denna gång. Fortsättning följer.

Trött, så trött så trött

så nu ska jag sova..
Vi hörs i morgon..


And be careful out there!

Titta noga


Glömde ju

bort att säga godnatt oxå..


And be careful out there!

Johan Palm, Johnny the Rocker


Då har man sett..

..både dansbandskampen och Idol från igår. Jag såg ju inte det när det gick var ju på fest då. Men jag blev inte förvånad över att Sepideh åkte ur. Robin B som jag oxå vill ska åka var betydligt bättre än henne igår. Synd bara att Lars larvar sig så..

I dansbandskampen så gick Scotts vidare igen. Trodde faktiskt att de inte skulle lyckas eftersom de får så mycket kritik för att de gör covers hela tiden, hoppas att de gör något åt det tills nästa lördag. Trodde faktiskt att Highlights skulle gå vidare oxå, för de var duktiga. Men Larzkristerz gjorde det igen..hehe... de är ju lite roliga i sina fina scenkläder..

Här kommer ett smakprov:

Första november



Vilken dag det har varit..
Jag har stått vid spisen i typ 5 timmar och laga mat, och det blev massor med mat kvar.
Men det var trevligt iaf.

Nu har jag tagit ett välbehövligt vad och nu ska jag titta på Dansbandskampen. Det ska bli trevligt.
Markus och Alex är och lyssanr på hårdrock de istället.. Föredrar dansband jag.. Framför Inflames...

Men nu så börjar det, hörs lite senare.

Hasta la vista!