Julafton

Ja, då var julaftonen överstånden. Det har varit en trevlig dag. allt har gått lugnt och stilla till. Alla var nöjda och glada när allt var överstökat. Nu tittar jag och Ewelina på Tomten är far till alla barnen och så ska vi äta gröt. Maria och Michaela har precis gått hem.

Här kommer några bilder från idag..

  

  

  

  
Dan före dopparedan

zwani.com myspace graphic comments

Då var det jukafton i morgon. Fattar inte att det har gått så fort. Och inte har jag minsta lilla julkänsla. Det är inte skoj.. Men jag hariaf bakat lite kaffebröd tills i morgon Fiffirutor och sockerkaka och så har vi pepparkakor, det får räcka. Vi har även gjort julkola får se hur den blir.
Ont i ryggen har jag oxå, och det har även Jennifer hon lyfte Lillebror och det knäckte till i ryggen på henne.. Stackars henne, jag vet hur ont det gör.. Jag har inte riktigt så ont..

Binglotto spelar jag oxå, det är så kul så.. Mamma har vunnit två hundra kr. men jag har inte ens varit i närheten men det är ju två spel kvar och en massa dragningar, men jag ahr inte kollat det utan jag får väl rätta lotten på internet sedan..

Bye bye!

Dan före dan före dan före dopparedan

´
Då var det den fjärde advent. Och bara tre dagar kvar till jul och inte har jag den minsta lilla julkännsla. Men det kommer kanske snart.. Skulle önska att det kunde komma ite snö, då skulle det bli lite trevligare.

Fast det är rätt så bra, jag har nästan allt fördigt redan. Idag så ska jag göra köttbullarna och sedan så ska vi göra lite julgodis. Skulle egentligen behöva baka lussekatter eller buller elelr nått, men jag känner inte för det. Gör nog några kaoko istället. Sockerkaka och kärleksmums som sköter sig själv mer eller mindre.. Snor kanske buller av Malin om hon har några kvar.. hehe..

Färgar håret gör jag oxå, och det var välbeövligt ska ni veta,,, huvva hur det såg ut... Fast det återstår att se om det är bättre efter färgningen, ska skölja ut om några minuter..

Lillebror ska passass idag oxå, Malin och Pelle ska iväg och shoppa.. Så då blir det väl en storrengöring av köket.. Han diskar ju så bra...

Men nu så ska jag skölja ur..

Hasta la vista!
Alice med vinnarlåten


Kevin Borg med vinnarlåten


Lillebrors favoritlåt


Idolfinalen 12/12 - 08

Här kommer lite bilder från Idol finalen, kan tala om för er att det var jätteskoj att se det live, det var en mycket trevlig upplevelse.


   
Carolina Gynning              Daniel Lindström
 
Peter Jihde                          Karin Da Silva
    
Ola                                          Agnes
 
  Johan Palm                     Juryn

   
Alice                                       Kevin
 
Alice Svensson                  Kevin Borg                         
       
Kevin                         Alice                          Alice                        Kevin                        Alice

       
Anna Bergendal

     
Alice och Kevin


Alice

     
Alice Peter och Kevin       Katrin Lars och Anna      Laila Bagge             Laila och Anders Bagge

Idol låten har lånat lite slingor av denna favorit


Den elfte december

Då var det torsdag igen, veckorna går så fort så jag hinner inte med. Det är nu mindre än två veckor kvar till jul. Huvva..
I morgon så år det Sthlm och Idol finalen som gäller..  Il Divo är där som gäst artister, det ska bli kul att se dem för de är rätt så bra.. Bara det nu inte bli snöoväder för då vågar jag inte åka, för jag är rädd.

Smörgåstårtor har jag gjort oxå, till Alex praktikplats. Hoppas att de tycker de är goda. Vill ha själv oxå. J o J frågade varför jag inte gjorde en till oss oxå, men det tänkte jag inte ens på. Mitt Pucko...

Jaja,,, men nu så ska jag sätta lite fart och göra något innan jag måste åka och lämna tårtorna..

Hasta la vista!

Den nionde december

Hej,
idag så klev jag upp kl 04.10. Det var jätteskoj.. Not.. Men jag var så illa tvungen för J o J skulle åka till Sthlm med skolan, de ska besöka Riksdagshuset.. kul för dem.. Not.. Så det var bara att gå upp när klockan  ringde. Och inte kunde jag gå och lägga mig igen efter att jag lämnat dem vid bussen för då skulle ju Alex upp kl 6 för han börjar ju jobba kl 7 och inte kunde jag lägga mig efter det heller för då skulle ju Lina upp kl 8.. Huvva... Och inte kan jag ta en tupplur efter attt hon gått till skolan för då ska jag tvätta kl 11.. får se om man kan lura lite på eftermiddagen..

Men nu så ska jag se till att Lina kommer upp för det verkar inte som hon har lust med det...

Hasta luego!

Den sjunde december

Hejsan,
ja då var det andra advent. Det är helt galet vad tiden går fort. Det är bara lite mer än två veckor kvar till jul.. Och inte har man köpt några julklappar än.. Eller jo, det har jag gjort ett par stycken..

I torsdags så åkte jag ju med mamma till Alingsås på bingo, hon skulle få en julklapp där som vip kund eller vad det heter. Hon fick två keramik muggar och två gröt skålar.. Det var fina grejer.

Sedan så har det väl inte hänt så mycket mer, Berit ringde i torsdags oxå och frågade om jjag ville ha hennes gamla kölksmöbler annars så skulle hon kasta dem så då gick jag dit och hämtade dem och frågade Markus om han inte ville ha dem för hans är inte mycket att hänga i granen och stolarna han har är hans mor och fars..
Så vi packade in allt i hans bil idag, och allt fick plats konstigt nog, 4 stolar och bordet.. Det var inte illa i hans lilla toyota..

Och i Dansbandskampen gick det som vanligt, Lars Kristerz och Scotts gick vidare, fast jag tycker nog inte att de var bäst denna gången, men Larz Kristerz de vinner nog på att de är lite roliga och annorlunda..

Och i Idol så gick Alice och Kevin till final.. Kevin kommer nog att vinna.. Och när vi nu ändå talar om Idol så kan jag ju informera om att FINALEN kommer jag att se på plats tillsammand med Josefine, Jennifer, Markus och Mishelle. Om det nu inte händer nått så att vi inte kan åka.. Typ att det är snöstorm eller vi är dödssjuka.. Men det ska bli skoj iaf..

Men nu så ska jag ta en promenad med min lilla bobbo för det var ett tag sedan han var ute..

Hasta la vista amigos!!!

Onsdagen den tredje december

Hej,

vilken dag. Jag trodde aldrig att tvätten skulle ta slut. Började tvätta kl 6 i morse och hämtade det sista kl 3. Det är inte klokt! Och ändå så tvättade jag 4 maskiner igår. Så nu så är jag jättetrött och ska gå och lägga mig så snart som Oskyldigt dömd är slut. Det är förresten en jättebra serie och de som inte har sett den har missat något.

I morgon så ska jag köra mamma till Alingsås, hon ska till bingon och hämta en julklapp.. Jättekul..

Men nu så ska jag se slutet och så hörs vi i morgon..

Godnatt och sov så gott..

Tisdagen den andra december

Hej,

det var ett tag sedan jag skrev men jag har varit utan internet under helgen. Felanmälde i fredags men så skickade de ett sms igår att de inte hittar något fel så de skulle skicka ut en tekniker som idag. Men jag blidde lite irriterad på dem för att de inte hittade något fel så jag gick ut i förrådet där den där grejen till fiberlanet sitter och drog ut strömkontakten och satt i den igen och vips så fungerade allt igen.. Det måste ha hängt sig där ute elle nått.. Attans att vi inte tänkte på det tidigare. Men ungarna mådde bara bra av en helg utan att sitta vid datorerna

Annars så har det väl inte hänt så mycket, Markus var här i helgen och det var trevligt att träffa honom igne efter nästan 4 veckor. Vi gjorde inte så mycket, tittade på tv och tog det lugnt. I söndags åkte vi till Trollhättan och Lina köpte skor och så tittade vi på Magnus Karlsson och Agnes. Magnus var jättefin och jättebra.

Vi gick och tittade i affärer och handlade lite på Rusta och sedan så handlade Markus mat på Maxi och sedan så åkte han hem till Långed och vi hem till Lidköping.

Sedan så har det väl inte hänt så mycket mer, tvätt, mat och städ som vanligt..

Men nu så ska jag titta på slutet av unga mödrar och sedan så ska jag gå över till Pelle ochj Malin. Lillebror håller på att ringa hela tiden så det är väl bäst att kolla till honom.. :o)

Bye bye!