Den sjunde december

Hejsan,
ja då var det andra advent. Det är helt galet vad tiden går fort. Det är bara lite mer än två veckor kvar till jul.. Och inte har man köpt några julklappar än.. Eller jo, det har jag gjort ett par stycken..

I torsdags så åkte jag ju med mamma till Alingsås på bingo, hon skulle få en julklapp där som vip kund eller vad det heter. Hon fick två keramik muggar och två gröt skålar.. Det var fina grejer.

Sedan så har det väl inte hänt så mycket mer, Berit ringde i torsdags oxå och frågade om jjag ville ha hennes gamla kölksmöbler annars så skulle hon kasta dem så då gick jag dit och hämtade dem och frågade Markus om han inte ville ha dem för hans är inte mycket att hänga i granen och stolarna han har är hans mor och fars..
Så vi packade in allt i hans bil idag, och allt fick plats konstigt nog, 4 stolar och bordet.. Det var inte illa i hans lilla toyota..

Och i Dansbandskampen gick det som vanligt, Lars Kristerz och Scotts gick vidare, fast jag tycker nog inte att de var bäst denna gången, men Larz Kristerz de vinner nog på att de är lite roliga och annorlunda..

Och i Idol så gick Alice och Kevin till final.. Kevin kommer nog att vinna.. Och när vi nu ändå talar om Idol så kan jag ju informera om att FINALEN kommer jag att se på plats tillsammand med Josefine, Jennifer, Markus och Mishelle. Om det nu inte händer nått så att vi inte kan åka.. Typ att det är snöstorm eller vi är dödssjuka.. Men det ska bli skoj iaf..

Men nu så ska jag ta en promenad med min lilla bobbo för det var ett tag sedan han var ute..

Hasta la vista amigos!!!

Kommentarer
Postat av: lillemor

hur kunde denna alice gå till final?

2008-12-08 @ 00:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback